Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@yorgunbürokrat itiraz kısmında yayınlandı arkadaşlar
-
sorular yayınlanmış sisteme giriş yapıp sonra itirazlara tıklıyoruz orada
-
Cevapları kontrol ettim, barajı sınırda geçiyorum ya da sınırda kalıyorum sizin nasıl?
-
hiç umudum yoktu 70'i geçebileceğime dair ama şimdi soruları kontrol ettiğimde 71 alıyorum gibi görünüyor. tabi ki tam hatırlayamadığım, yanlış hatırladığım sorular olabilir, tam sınırdayım ama sanırım.
-
ingilizcede de paragraftan çok ilk sayfada yanlış yapmışım, o kısmı bir tık daha iyi yapsam rahat barajı geçerdim
-
Benim de 68 gibi görünüyor ama emin olamadıklarım var olursa sınırdan olur olmazsa da ucundan kaçacak malesef. Çoğu yanlışım ingilizceden. İngilizceyi yapan geçti sanırım barajı. Hayırlısı olsun herkes için
-
600 kişinin dolacağını pek sanmıyorum. Hatta alan sınavını yapmayıp direk mülakat bile yapabilirler
-
keşke çabucak açıklansa ama biliyoruz ki 3 haftadan önce mümkün değil
-
@muddei-hususi benim ingilizce fena değil 2 yanlışım var ama ingilizcede o kadar vakit kaybettim ki, matematiği en sona bırakmıştım, onu yetiştiremedim, oradan kaybettim
-
@izo fena değil mi çok iyi böyle bir sınav için helal olsun
-
@izo Hocam çok iyi yapmışsın ingilizceyi. Helal olsun. Benim gy 5, gk 10, ing 17 yanlış
-
@hawk İngilizce de 5-6 sorudan emin değilim onların durumuna göre belli olacak barajı geçip geçemediğim
-
Barajı rahat geçiyorum diyen var mı hiç
-
69-72 arasındayım ben de
-
İngilizce kısmında 7. 14. ve 23. soruları açıklayabilecek birisi var mı?
-
@zetaltunmeşe
14. sorunun cevabı yanlış gibi gözüküyor. -
@zetaltunmeşe 7.soruda güneş panellerinin kurulumundan bahsediyor o yüzden installation ama restoration çok kafa karıştırıcı bir şık
-
@oagac evet 14.soruyu ben de anlayamadım sonuçta anti semitik karikatürlerden bahsediyor paragrafta. Biz mi yanlış anladık acaba, bilen aydınlatsın
-
@sadaretkethüdası anti-semitic "sami" ırklarına muhalif demek.
Sami ırklarından kasıt sadece yahudiler değil ortadoğuda yaşayan birçok kavim.
Böyle bir şaşırtmaca yapmışlar galiba.
-
bireysel başvuru ve 657 sınıflandırma sorusuna itiraz edicem arkadaşlar.