Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@platypus Böyle bir şeyi tahmin ediyordum. İyi ki söylediniz. Biraz daha iyi hazırlanabiliriz böylece.
-
Merhaba, İletişim Fakültesi’nden giren var mı daha önce ? Sinema TV ‘den mülakata kalan var mı? Nasıl çalışmalı.
-
@vasıflıişsiz gnraks@hotmail.com bana da atar mısın hocam, teşekkürler
-
@generalgeneral Siz vakıfta iç kontrolör yardımcısı olmamış mıydınız hocam
-
Mevzuata nerden ulaşıyoruz
-
@uluslarcıkız mail adresini ver atayım ama internette de var
-
@sbf11 rica etsem bana da atabilir misiniz ? size özel mesajı nasıl atabiliriz?
-
@sahinn159 https://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.657.pdf iyi çalışmalar dilerm
-
@alarad çok teşekkür ederim sağ olun
-
Merhaba Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi programı mezunuyum. Ancak Fakülte ismi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi olduğundan dolayı başvuramıyorum. Bilgisi olan var mı ? Acaba.
-
Arkadaslar on elemeden sonra yazili sinav yapilmamasi halinde on elemdeki ilk 120 kisi mulakata kalacak degil mi ? Peki sinav sonucunda basari siralamasi yaziyor mu yoksa sadece on elema basarili veya gecti mi diye yaziyor
-
@maiyetmemuru puan yazar
-
@maiyetmemuru yapılmadığı olmuş mu
-
@maiyetmemuru geçen yıl girdiğimde herkesin puanı yazmıştı. hatta önce puanımın yanında yazan başarılı ibaresini görüp sevinmiş, sonra kontejan nedeniyle katılamaz uyarısını fark edip hayal kırıklığına uğramıştım.
-
@izo geçen sene baraj kaç oldu hatırlıyor musunuz
-
@sipahi ilk yil yapilmamis
-
@izo gecen yil 70 ustu elemeyi gecmedi mi
-
Korkum pandemi veya başka sebeplerden ötürü yine uzun süren bir alım süreci olması bu sene ağzım yandı bundan bi sene daha katlanmam zor.
-
@maiyetmemuru maalesef, ben tam 70 almıştım. sanırım 74 -75 puan arası bir şeyle kapatmıştı.
-
@izo ikinci sinavdan bahsediyorsunuz demi hocam