Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Dejavu oldum şuan. Allah cidden herkese yardim etsin ozellikle bu kurum icin ugrasanlara.
-
ben mi yanlış görüyorum yoksa ön eleme sınavı için 150 soruya 120 dakika süre mi var demişler?
-
@izo Yanlış görüyorsunuz. Mevzuat, iletişim teorileri, sosyoloji, tarih vs. olarak ifade edilen kısım zaten 40 soruluk genel kültür kısmı sadece alt başlıklara ait soru sayıları da ayrıca yazılmış. Yani 100 soruya 120 dakika veriliyor.
-
@hasbayburtlu tamam, teşekkürler
-
@hpolitics
Niye oyle dediniz hocam. Sinav mi zor sonrasindaki surec mi ? Ben denenebilir diye dusunuyordum ama tavsiyelerinizi, tecrubelerinizi dinlerim paylasirsaniz. Hazirlanmak isteyen ben gibiler de bir fikir sahibi olur. -
@paragliding yo aksine sınav süreci bana göre kolaydı. ama ayrıntılı yazmak istemiyorum. Sadece şunu demem kafidir. Üst sıralarda olsanız bile mulakatta varsayıyorum sakın ola ümitlenmeyin. İnşallah ben ve @belhanda gibi bir süreç yaşamazsınız.
He çalışma sistemi sorarsınız tabıkı yazabılırım.
Ben hiç bir konuyu atlamadım bana yabancı olan aöf iletişim kuramlarına calıstım 10/9 yapmıstım. alan kısmında kpss calıstıgım ıcın kolaydı. İkinci sınav bolca aöf calıstım kendı okul kıtaplarıma calısıp gunceli takip etmiştim. ilk sınavı gecmek cok kolay ama ıkıncı sınav bıraz sıstem ıstıyo. Daha ayrıntı ıstersenız yazabılırım. -
@paragliding Bir de amacım moral bozmak degıl yanlıs anlasılmasın. Aksine hazırlıklı olmak her anlamda mental anlamda ozellıkle ıyıdır. Ben mulakat sonrasını zor atlattım cunku. He şimdi şükrediyorum Türkiye'nin en iyi bakanlıklarından birinde calısıyorum. Ama yine de o süreç yıprattı beni.
-
@hpolitics
Onceki alimdaki bazi iletilerinizi okudum ne demek istediginizi anladim hocam. Insan yine de umutlaniyor hocam isde. Bana da on eleme sinavi rahat gecilebilir gibi durdu o yuzden denenebilir gibi geldi. -
@hpolitics
Tebrik ederim hocam Allah bizede nasip eder insallah. -
@paragliding kesınlıkle deneyin hocam. Ben calısmasam ben de denerdım. Ama mental anlamda umıtlenmezdım. benı anladıgınıza sevındım. Cunku yanlıs anlasılmaya musaıt.
-
@paragliding Insallah hocam
-
@SBF11 arkadasımız kazananlar arasında ifşa etmıs gibi oldum ama o daha cok yardımcı olabilir. Kusura bakma hocam :))
-
@hpolitics Ben arkadaşlara geçen senenin sorularını yolladım hocam zaten Çalışma sürecine dair bir şey diyemem, o kişiden kişiye değişir.
-
-
@sbf11
Aynen sagolsun hocam sorulari yollamisti. -
@hpolitics 2 kere mülakattan elenen ve 3. şansına deneyecek olan biri olarak dediklerinize kesinlikle katılıyorum.
-
@busrao, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
https://drive.google.com/drive/folders/1hsS4dViK8N82IVXFkSg7DcyCzfegYcWF?usp=sharing
Soruları drive'a yükledim arkadaşlar, buradan ulaşabilirsiniz.Çok teşekkür ederim hocam, görmeyen arkadaşlara da iletmiş olalım böylece.
-
@sbf11 ben de rica edebilir miyim?
-
@domaggie
banada soruları gönderebilir misiniz borneo0682@gmail.com
çok teşekkür ederim şimdiden -
@borneo0682 İki ileti yukarıda @SBF11 hocamın gönderdiği pdfleri drive'a yüklemiştim. Linkten ulaşabilirsiniz arkadaşlar.