Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@kaymakam-hanim-0, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Latter vardı o otoriter hükümetler mi olacaktı, totaliter de olabilir unuttum
Ben onu çok mu yanlış anladım ki, latteri görünce sonuncu olan mui mui yi işaretledim.
-
@bişilerbişiler latter ikinci demek ama paragrafta geçen anti idi şıklarda anti olarak yoktu
-
@lilyofthevalley tore diye düşünüyorum hocam yırtık anlamında
-
@bişilerbişiler son anlamı da varmış baktım şimdi benim aklımda ikinci olarak kalmış:)
-
Başka ne var hatırladığiniz
-
@kaymakam-hanim-0 ben de öyle yatım hocam
-
@b999 post truth paragrafı vardı beyin felci geçirdiğim
-
@b999 flood paragrafı vardı onlardan birnde ecosystem olan şıkkı işaretledim
-
@bişilerbişiler ben de mui mui yaptım çünkü latter ikinci bahsedilen şey demek. Cümlede ikinci bahsedilen şey kenya'da mui mui'lere yapılan muameleydi.
-
@lysisminos Ah evet evet, "tore". Yanlış yazdım. Teşekkürler düzeltme için.
-
watch out var mıydı hırsızı göremedim diyordu
-
@b999 ilk soru I only ... so I didnt recognize robber. sanırım glimpse olacak
muscle
nor was I
must have worked
bring up dedim, öğrenci yetiştirmek anlamında
although (it may ... you)
inquisitive
whicheverpost-truth paragrafı
1skeptic bizim perspektifimizle oluşur
2propaganda amaçlarında tarihi yeniden yazmak, azınlığı suçlu göstermek vs. doğruydu, yanlış şıkkı hatırlamıyorum
diğer soruları da hatırlayamadımsel felaketi paragrafı
1dengesiz nüfus
2deniz seviyesinin yükselmesi engellenemiyor (son soru)peace pipeline paragrafı
1rusya diğer ülkelerin davranışını etkiliyor
2hükümetler politika ve ekonomi arasında kararsız kalıyor
3zorlukları maliyet, işbirliği, yatırım eksikliği.. kalan şık yanlışbüyük gıda şirketleri paragrafı
1kaptanlar büyük firmalara çalışıyor, diğer firmalar batıyorbunları hatırladım
-
@biberot paragrafları cvplarini ing yazın hocam hatirlayabiliyorsaniz Türkçe hatırlayamadım
-
@lysisminos "Glimpse" olacaktı hocam.
-
@lilyofthevalley sight out diye bir şey yaptım yanlış olabilir çoğu görmek izlemek falan anlamındaydi şıklarin kesin yapan varsa yazabilie
-
matematikte çember, küme ve torba sorularını ne yaptınız?
-
7+3 10a eşit o da yüzde yirmiye denk geliyordu ordan çıkıyordu iki soru da
-
Çok erken olsa da ufak bir analiz bırakmak istiyorum. Geçen sene ilan İİBF 10 kişi için çıktığından birçok kişi değmez diye girmedi sınava. Bu sene 30 deyince herkesin dikkatini çekti. Bu da katılımı geçen seneye göre arttırmış olmalı. İkinci olarak geçen senenin soruları her yerde geziyordu geçen sene girdiğimizde böyle bir şey yoktu. Bu da illa ki puan yükselten bir etmen olacaktır. Fakat sınavın çok zor olması bunların hepsini silip atabilir tabii.
-
@bişilerbişiler cvp iyelik eki fazla kullanılması bence gereksiz kelime değil
-
@b999 "Glimpse" gözüne ilişmek, kısa süreli bir bakış atmak demek. "Hırsızın ne giydiğini göremedim" dediğine göre sadece bir anlık görmüş olmalı. Onu da "glimpse" veriyor diye düşüyorum.