2021 İş Bankası Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
İş Bankası Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
ALIM YAPILACAK İL:
İstanbulSON BAŞVURU TARİHİ:
29 Ağustos 2021 PazarSINAV TARİHİ:
05 Eylül 2021 (Yazılı sınav online yapılacaktır.)EĞİTİM DURUMU:
Lisans mezunu olmak ( Kılavuzdaki bölümlerden mezun olmak gerekiyor)YAŞ:
Sınav tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. ( 05 Eylül 1991 ve sonrasında doğanlar başvurabilecektir.)ASKERLİK ŞARTI:
Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken Haziran- 2022 celp
dönemine kadar tecil ettirmiş olmakYABANCI DİL ŞARTI:
Tabloda yer alan sertifikalardan birine sahip olmak gerekmektedir.SINAV SÜRECİ:
- Aşama:
Türkçe Yeterlik Sınavı:
Dil bilgisi, kompozisyon yazma ve yazılı ifade yetkinliklerini ölçmektedir.Genel Yetenek Testi:
Sayısal ve sözel kavrama, veri yorumlama, sistematik düşünme ve problem çözme becerilerinin ölçülmesine yönelik sorulardan oluşmaktadır.- Aşama:
Değerlendirme Merkezi:
Adayların görevlerinde gösterecekleri performansı, iş simülasyonlarıyla gözlemleme olanağı sağlayan uygulamalardır. 2021 yılı Eylül-Ekim ayları içerisinde daha sonra duyurulacak bir tarihte yapılacaktır.- Aşama:
Panel Mülakat (Üst düzey yöneticilerimizle gerçekleştirilen görüşmedir. 2021 yılı Ekim ayı içerisinde
daha sonra duyurulacak bir tarihte İstanbul’da yapılacaktır.)NOT: Daha önce, Bankanın yaptığı sınavların herhangi birinin Değerlendirme Merkezi aktiviteleri veya mülakat aşamasında başarısız olanlar başvuramıyor ve daha önce yapılan Müfettiş Yardımcılığı sınavlarına bir defadan fazla katılmamış olmak gerekiyor.
KILAVUZ İÇİN LİNK:
https://www.isbank.com.tr/bankamizi-taniyin/Documents/iste-kariyer/Is_Bankasi_MY_2021.pdf
BAŞVURU İÇİN LİNK:
-
İş bankası ferrari istiyor ama tofaş şartları sunuyor. Ben emekli olduktan sonra yüksriek maaş alsma kaç yazar 65te artık anca emekli oluruz
-
@gpale Maaşı da iyi diye biliyorum ama toefl şartında bir değişiklik lazım artık mevcut kurla çok pahalı bir sınav. İş bankasının iştiraki olan Anadolu sigorta kendi İngilizce sınavını kendisi yapıyor mesela.
-
@gpale aslında öyle değil, özellikle bu pozisyon için ülkenin en donanımlı gençlerini seçiyor ve gerçekten çok iyi imkanlarla muhteşem bir kariyer sunuyor
-
@bts06 ne kadar veriyor maaş olarak
-
@gpale 2 yıl önceki alımda mülakatta elendim o dönem harcırahlar hariç net ücret 7500dü şuan en az 10 bin olmuştur ilave 4 maaş ikramiye 2 maaş temettü ve dış harcırahlarla ortalama aylık gelirleri 16-17 bini bulur
-
@bts06 16 17 çok uçuk hocam açıkcası bordro görmeden inanmam
-
@bts06 bir de harcırah adı üzerinde yolluk yani tüm para cebine kalmıyor ki
-
@bts06 mulakata kalabildiginiz icin dahi tebrik ederim hakkinizda hayirlisi
-
@gpale yetkiliden duymasam ben de inanmazdım ama bu bankanın teftiş kurulu gelinebilecek en üst seviyedir başka bir kuruma veya bankaya benzemez zaten çoğumuza hitap eden bir ilan da değil:)
-
@bts06 merkez bankası bile o kadar vermiyordur vay be ama unutmamak gerekir bankalar tam köle pazarı gibi yerler stres gırla gider ne kadar para verirlerse versinler.
-
@gpale vakıfbank müfettiş yardımcısı maaşını bildiğimden şaşırmadım, iş bankasının en yüksek maaş veren olduğu söyleniyodu hep.
-
@muddei-hususi ne kadar maaşı vakıfın