Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@hukukcu19 beni de dahil eder misiniz
-
@hukukcu19 aynen kuralim bence de ordan konusalim beni de alir misiniz
-
@umutsuzhukukcu abi 84,69 aldıysan kalmışsındır mülakata ya nickinin hakkını bu kadar da verme
-
@muddei-hususi bence de sinav 90 ustu alinabilcek kadar kolay degildi 80 ustu alanlar kalmistir diye dusunuyorum ben de 78de kaldim o yuzden merak ediyorum sansim var mi
-
@muddei-hususi hocam şımarıklık gibi anlaşıldıysa üzülürüm... o kadar yazılıdan mülakattan elendik ki artık refleks oldu bu
-
@umutsuzhukukcu şımarıklık değil de fazla kötümserlik diyelim ben de fazla iyimserlikten elendim ortayı bulmak lazım
-
Özelden numaralarınızı yazabilirseniz (hukukçular) wp grubunu kuralım
-
İİBFLİ arkadaşlar puanlarınızı yazabilir misiniz?
-
Grubu kurduk hukukcu arkadaslar
-
Görmeyenler varsa grup linki paylaşıyorum (hukukçular için) https://chat.whatsapp.com/I9kU3E51IGnA54vmlAxsNl
-
Hukukçularda 85 90 üstü alan var mı çevresinde ? Kimseden ses çıkmıyor.
-
@fatecore Sınav rahatlıkla 90 alınacak kolaylıkta bir sınav değildi, hukukta özellikle ince detayların bilgisini ölçen eleyici sorular vardı, ben çalıştığım halde takıldığım sorular oldu
90 üstü alan varsa da tebrik ederim cidden kendisini -
Bugün itiraz için son gündü herhalde. Acaba mülalata hak kazananlar ne zaman açıklanır
-
İtiraz eden oldu mu hiç sınav sonucuna? Hukuktan?
-
Kurumla görüşen bilgi alan var mı acaba
-
@ayaküstü Ben konuştum hocam , itiraz edenler oldugu icin universiteye tekrar gondermisler sonuclari. Bu haftayida universiteye verdik, üniversite sonuclari gönderdiginde bizde yayinlicaz dediler
-
@sokrates12 anladım teşekkür ederim hocam
-
Keşke önce sonuçları ve mülakata hak kazananlar yayınlayıp sonra itiraz süreci başlatılsaydı. Soru iptali oldu mu belli değil, ben itiraz etmedim belki itiraz edenlerin sonuçları değişip sıralamayı değiştirecek. İptal edilen soru olup olmadığını, hangi sorular olduğunu, sıralamayı bilseydim belki ben de itiraz edecektim. Bu nasıl bir süreç anlamadım gitti ya.
-
@dumspirospero zaten sorular için ayrı itiraz süresi vardı. Sonuca itiraz süresi nedir biri aydınlatabilir mi ?
-
İnsan kaynakları mülakatların kasım ayı içinde yapılacağını söylemişti ama sonuçlar hala netleşmediğine göre mülakatlar büyük ihtimalle aralık ayına kalacak görünüyor