Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
site açılmıyodu tamamen kapandı sandım. bu arada kurumu aradım ayın 28i üniversitenin sonuçları göndermesi için son günmüş, sonuçlar gelirse aynı gün açıklar mısınız diye sordum açıklamaya çalışırız gibi bir cevap verdi. çok güvenmiyorum ama söylediklerine göre perşembe günü kamuda mesainin yarım gün olduğu da düşünülürse en geç perşembe öğleden önce açıklanmış olur.
-
@muddei-hususi, içinde söyledi: Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
site açılmıyodu tamamen kapandı sandım. bu arada kurumu aradım ayın 28i üniversitenin sonuçları göndermesi için son günmüş, sonuçlar gelirse aynı gün açıklar mısınız diye sordum açıklamaya çalışırız gibi bir cevap verdi. çok güvenmiyorum ama söylediklerine göre perşembe günü kamuda mesainin yarım gün olduğu da düşünülürse en geç perşembe öğleden önce açıklanmış olur.
Pazartesi günü kurumu aradığımda açıklanması yüksek ihtimalle diğer haftaya kalır dediler ama inşallah daha erken açıklanır diyelim
-
@inwardvision ben de pazartesi aradım söylediklerinden anladığım bu hafta açıklanacağı idi ama belli olmaz bu telefona bakan memurlara güven olmuyo
-
Bana haftaya kalır gibi geliyor ama geç olsun güç olmasın, hepimiz için en iyisi olsun da.. bu açıklanan sadece puanlar mı olacak bilgisi olan var mı? Geçen senelerde önce puanları yaklaşık bir ay kadar sonra da sözlü sınava çağrılanları açıklamışlar sanırım?
-
@muhmuhmuh mülakata kalıp kalmadığımız da belli olur ya 1 ay sonra belli olan şey mülakat tarihleridir
-
bugün arayan oldu mu?
-
@muddei-hususi umarım öyle olur, yoksa daha stresli bir süreç olurdu. Teşekkür ederim
-
@muhmuhmuh, içinde söyledi: Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Bana haftaya kalır gibi geliyor ama geç olsun güç olmasın, hepimiz için en iyisi olsun da.. bu açıklanan sadece puanlar mı olacak bilgisi olan var mı? Geçen senelerde önce puanları yaklaşık bir ay kadar sonra da sözlü sınava çağrılanları açıklamışlar sanırım?
Bunu kuruma sorduğumda önce sonuçlar açıklanacak mülakat tarihleri belirlenmedi daha sonra duyurulacak dediler
-
@inwardvision bugün aradınız mı acaba?
-
bu sabah aradım daha üni sonuçları göndermemiş yarın da yarım gün olduğu için gönderse bile haftaya kalır büyük ihtimalle dendi
-
max 200 kişinin girdiği bir sınavı okumak ne kadar zor olabilir anlayamıyorum iki yıldır 10 günde açıklanan sınav bu yıl neden bu kadar uzadı acaba geçen yıllarda da yanlış soru varmış uzamanın onunla da ilgisi yok gibi gözüküyor
-
@birdlyys teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. keşke haftaya kalma ihtimali olmasaydı
-
@birdlyys Üniversitenin sınav öncesinde duyurduğu sınıf listelerinde toplam 128 kişi vardı
@hukukcu19 Pazartesi günü arayıp sormuştum
-
Daha bunun mülakat tarihinin açıklanması var mülakat sonucunun açıklanması var, kamuda işe alım süreçleri aşırı uzun sürüyor insanı yoruyor.
-
Sonuçlar açıklandı arkadaşlar, acaba 74.5'la hukukta mülakata girilebilir mi?
-
Sınav sonuçları açıklanmış kurum sitesinden sorgulama yapabilirsiniz
-
Keşke mülakata hak kazananlar da yayınlansaydı. Acaba barajlar kaç olacak
-
Sorgulama yaptığımda kayıt bulunmamaktadır uyarısı çıkıyor herhangi bir sey göremiyorum, yazılı sınav duyurusunda da boyle olmuştu. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba
-
Ben anlamadim simdi herkesin sayfasında basarili mi yazıyor mülakat tarihi sonra belli olacaksa?
-
@ayaküstü tarih formatını (.) İle değil (/) ile yazarsanız hata vermez.