Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Açıklanan listeden bir şey anlaşılmıyor. Bana bir kod da verilmedi öncesinde. Ulaşmaya çalışıyorum ama telefonlara da bakılmıyor. Arayıp öğrenebilen varsa telefon no yu paylaşabilir mi?
-
@börsch, içinde söyledi: Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Açıklanan listeden bir şey anlaşılmıyor. Bana bir kod da verilmedi öncesinde. Ulaşmaya çalışıyorum ama telefonlara da bakılmıyor. Arayıp öğrenebilen varsa telefon no yu paylaşabilir mi?
Kurumu arayıp insan kaynaklarından alabilirsiniz numarayı ben o şekilde aldım
-
@inwardvision Tamamdır öyle yapıyım ben de. Teşekkür ettim.
-
sınav hukuk fakültesinde mi olacak? o kısmı anlamadım hangi fakültedeki amfiler bunlar
-
@umutsuzhukukcu sınav kurallarında yazıyormuş fark etmedim.
-
Arkadaşlar sınav giriş belgesi alıyor muyduk bu ilanda
-
@sokrates12 Üniversitenin açıkladığı yazıda yazıyor hocam. Herhangi bir belge alınmayacak.
-
2-3 soruda şıklar b-c-d-e-f şeklinde sıralanmıştı aynısını yaşayan var mı acaba
-
Barajı geçen mülakata kalır diye düşünüyorum gelmeyen kac kiş vardı amfi 3 de sayan arkadaş oldu mu
-
@sokrates12 çok eksik yoktu sanırım son bölümdeki uluslararası ilişkiler soruları zordu benim için
-
@goldberry iibf miydi sizin grup hocam
-
@maybeoneday17 hukuk
-
Matematikte sonsuz,sıfır,1/3, bütün tam sayılar,0.12 kg,45 saniye(tahminen yaptım) bunları hatırlıyorum cevap olarak
-
6698 soruları kolaydı
-
@maybeoneday17
Balkan atantı bulgaristan
Memur sorusu hukuk sinifi
Tekelci sorusu , fiyat
Cekirdek sorusu enerji
Secim , 30 ay
Personel yönetim sistemi(hepsi) emin değilim
Idealizm(emin degilim)
Hız 0
Turkiye Uzay Ajansi
AGİTBeni en çok turkceler zorladi sahsen hepsini salladim bakalim ne olucak
-
@maybeoneday17 bende aynı şekilde hatırlıyorum. Mühendislik alanından girenler için soruları yapabilmek için bilgisayar mühendisliğini elektrik ve elektronik mühendisliği bölümlerini derece ile bitirmesi gerekliydi bence alan sorularını baya ayrıntılı sormuşlar. Gk gy fena değildi. Kvkk kanunu soruları da kolaydı.
-
@sokrates12 beni de türkçe ve son 20,25 soru zorladı hocam tarihim iyi değil cevaplar benzer sizinle seçim ve memur sorusunu hatırlayamadım
-
Atatürk sözü vardı müesseseler yenilenmeli tarzında devletçilik miydi inkılapçılık mı yenileme diye inkılapçılık dedim
-
@maybeoneday17
Devletcilik inkilapcilik ve cumhuriyetcilik vardi atatürk sözlerinde ayri ayri cevaplar olarak.
Ben b grubuydum hocam son sorular iktisat tarzindaydi , hangi sorulari kast ettiginizi anlayamadim o yüzden. -
@sokrates12 benim a pardon kastedtiğim sorular uluslararası ilişkiler ve tarih bilgi soruları vardı onlar çok zorladı beni direkt yıl sormuş tarihte