Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@dumspirospero öyle de denedim ama yine olmadı, pazartesi günü arayacağım artık
-
@bigboss dogrular yanlislari goturmuyor demislerdi nasil bucuklu puan alabiliyoruz anlamadim. Benim de oyle de her soru 1 puan degil miydi
-
Sınava İİBF'den giren arkadaşlar kaç netiniz var ?
-
Boyle sonuc mu aciklanir ya kaldik mi kalmadik mi mulakata bilmiyoruz neye itiraz edicez bide 15 gun daha beklicez simdi mulakata kalip kalmadigimizi ogrenmek icin valla yıldım
-
@business ben de anlayamadım, benim tam olarak 74.49 sizinde mi böyle?
-
Bende başarısız yazıyor başarılı yazanlar mülakata kalmıştır diye düşünüyorum. Sınavı çok hafife aldım çalışmadan girince böyle oldu mülakata kalan arkadaşlara başarılar.
-
@muddei-hususi hocam 70 barajını geçtiğiniz halde mi başarısız yazıyor yoksa baraj altı mı kaldınız bu arada çok geçmiş olsun
-
@sakingüç baraj altı
-
@muddei-hususi gecmis olsun hocam , bence baraji geçen herkeste basarılı yazıyor ,mulakata kimin kaldigi belli değil anlasilan
-
@bigboss aynen benim de oyle muhtemelen yanlis sorulari puanlamaya dahil etmediler ondan oldu
-
Arkadaslar hukukta kalanlar kac puan aldik kendimizce kaldik mi kalmadik mi tahmin yurutmeye calisalim 15 gun nasil dayanicaz 80 ustu alan var mi
-
iibf 80+ alan var mı ?
-
@maybeoneday17 sizin kaç hocam iibf puanınız
-
@business 84.78 geldi benim, küsürat neden oldu anlamadım
puanları bu yıl farklı istatistik yöntemleriyle hesaplamışlar galiba, sizin kaç geldi? -
@inwardvision 2018 alımında da bu şekilde açıklamışlar. Onlarda aralarında grup kurmuş. Hukukçular arasında bir grup kurabilir miyiz acaba?
-
84.69 ile başarılı yazıyor, mülakata kaldım demek mi bu
-
@umutsuzhukukcu hayır hocam 70 i geçen başarılı sayılıyor
-
@umutsuzhukukcu o yüzden hukukçular arasında grup kuralım dedim
-
@hukukcu19 anladım hocam boşuna sevindik demek ki. teşekkür ederim
-
@hukukcu19 grup kurmak mantıklı bence de. kurulursa beni de dahil eder misiniz