Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
yarın açıklanabilir diye düşünüyorum tahminen
-
Bu kadar geç açıklanmasının hiçbir mantığı yok gerçekten.
-
@tamerbrn açıklanır bugün yarın bu hafta içinde açıklanmazsa sorun vardır
-
hiç açıklancak gibi durmuyor kurumu aradığımda üniversiteden sonuçları bekliyoruz daha dedi. yukarda denildiği gbi hep 10 günde açıklanmış bu yıl sayı az olmasına rağmen açıklama gecikti. zaten kurum sınavlarını şeffaf bulmuyorum iyice şüpheleniyor insan...
-
@birdlyys kurumlarda telefonlara bakanların işe yarar bilgi verdiklerini duymadım hiç onlara bakmayın. Bu arada sonuç açıklanırken mülakat tarihi de birlikte bildiriliyor mu bu konuda bilgisi olan?
-
@muddei-hususi Geçen yıl önce sonuçlar sonra mülakat tarihleri açıklanmış
Sonuçlarla birlikte puanlarımızı da öğrenebiliriz diye umuyorum bakalım bu yıl nasıl olacak -
Son zamanlarda kurumlar liste bile açıklamıyor otomasyon ekrandan sonuclarimiza bakiyoruz , şeffaflık giderek azalıyor ne yazik ki.
-
@sokrates12 kvkk mevzuatından ötürü o fakat adının listede görünmesine rıza göstermeyecek biri olduğunu düşünmüyorum aksine gurur duyar herkes
-
@sokrates12 isimler açıklanmıyorsa hiç alakasız birilerinin mülakata sokulmayacağından nasıl emin olacağız?
-
@dumspirospero şahsen böyle bir olasılığı binaen bilgi edinme hakkımızı kullanabilmeliyiz bu sınava girenler olarak.
-
Ne zaman açıklanacağını bilen var mı?
-
@fatecore saat olarak ya 15.00 civarı ya da 17.30-18.00 gibi açıklanır büyük ihtimalle, genelde öyle olur. gün olarak da bugün veya yarın açıklanır diye düşünüyorum.
-
ben bu hafta açıklanacağını sanmıyorum
-
Kurumu bugun arayan var mi? Zaten hala sonuc universiteden gelmediyse bu hafta aciklanmaz diye dusunuyorum.
-
@birdlyys niye hocam, geçen sene daha fazla başvuru olduğu halde 10 günde açıklanmış. Bir bildiğiniz mi var?
-
@fatecore aynen merak ettim içeriden bilgi mi
-
@muddei-hususi sonuclar hala universiteden gelmedi diyorlar aradim az once. Yani bugun yarin aciklanacak olsa bence en azindan sonuclar geldi sisteme girilecek filan derlerdi
-
@business diger bolumleri bilmiyorum ama bu sene hukukta gecen senenin iki kati kisi girmis yazili sinava ve yanlis soru cok fazlaydi. O yuzden uzamis olabilir belki emin degilim
-
@business hocam iki katı girmiş hali de 60-70 kişi test sınavı bu. bu hesapla üniversite sınavının falan bin yılda açıklanması lazım
-
Saat 6yı geçiyo bu hafta açıklanmayacak diyen arkadaş haklı çıktı maalesef