Ticaret Bakanlığı Muhafaza Memuru Alımı 2021 (750 kişi)
-
@ayhan-ışık Parkurda eleme yok dikkatini çektiyse, en kötü puan ile mülakat faktörüyle seni yine geçebilirler. Daha önceden olduğu gibi boy-kilo ve mülakat en ideali. Bizim suçumuz ne, yıllardır süregelen şeyi habersiz kanuna aykırı şekilde değişiklik yapıyorlar. Kusura bakmasınlar en son çıkardıkları yönetmelik gibi davalık olurlar ben hakkımı ararım. Bu yaşta taklacı güvercin gibi oyun oynayamam.
-
@fiona13 katılıyorum sana. Şu pandemi şartlarında herkes parkura çalışmalara dahi eşit fırsata sahip olamaz. Ben de öyle bir durumda hakkımı ararım. Bence yazalım Twitter'de, Cimer'e yazdım ben şahsen.
-
@ayhan-ışık parkuru geçip mülakatta elenmeyeceğinizin garantisi var mı?
-
Ben bu son yayınlanan ilanlarla birlikte artık bir art niyet aramaya başladım kaymakamlığı durduk yere temmuzda yapmaları ardından bu ilan sanki insanlar başvurmasın ya da başvuramasın diye uğraşıyorlar
-
@fiona13 evet haklısın.Keşke parkurda eleme olsaydı.
-
@tolgahan-ayyıldız sağlık raporu 50 lira idi en son şimdi zamlanmıştır.Müksat çark dönsün devlete para gelsin.
Cumhurbaşkanı mülakatlar kalkacak demişti ama tam gaz davam.
Ayrıca 2017sonrası neredeyse bütün ilanlar sıkıntılı bazıları göstermelik.Hükümek personel almak istemiyor zorla ilana çıkıyor sonuçta böyle oluyor. -
Şimdi burada yazılanlar kafamı karıştı.
1- Sağlık raporu kısmını neden kafaya taktınız ki? İlanda şöyle bir ibare geçiyor:
'Söz konusu rapor atanmaya hak kazanan adaylardan evrak teslim sürecinde
istenilecektir.(Başvuru aşamasında istenilmeyecektir.)''
Atananlardan istenen belge bu. Yanlış mı okuyorum?2- Parkurda eleme yok denilmiş birkaç defa. İlanda yine şöyle bir ibare geçiyr:
Adayların parkur sınavından aldıkları puanlar, fiziki yeterlik sınav puanını oluşturacaktır.
Bu puan (kadın/erkek karışık) en yüksekten başlayıp sıralanacak ve alım yapılacak kadro
sayısının 2 (iki) katı aday sözlü sınava çağrılacaktır. Son sıradaki adayla, aynı puana sahip olan
birden fazla aday bulunması halinde, bu adayların tümü sözlü sınava çağrılacaktır.
Açık bir şekilde eleme yapılacak deniliyor. Yine gözden bir şey mi kaçırıyorum? -
@as-soon-as Sağlık ocağından sağlık raporu alınacak diyor hem bu zamana kadar böyle bir uygulama yoktu madem parkur var o zaman önceki senelerde atananlara da parkur yapılsın
-
@as-soon-as Arkadaşlar sağlık ocağından elverişli yeterli detaylı sonra istiyor ama bizim bu aşamaya işimiz yok çünkü spor şartı kaldırılmak zorunda. Evet 2 katı aday parkur sonrası eleme varmış yeni farkettim. Bu daha felaket bir durum bu ilan 3 senedir gelmiyor, sen gelmişsin daha düşük puanla öne çıkıyorsun tamamen aykırı hakkımızı sonuna kadar arayalım. @Tolgahan-Ayyıldız Bahsettiği gibi daha önce salt mülakatla girme kuralı emsali mühim.
-
@fiona13 B grubu pozisyonlar için çok fazla manipülasyon yapılıyor. Özellikle memurlar.nette. Yok 95lik arkadaşım başvurdu, başvuru şartı için şu bu var diyip insanlar yanlış yönlendiriliyor. Bence biraz daha dikkatli olalım.
Parkur konusuna da bir şey demiyorum. Spor geçmişim var. İster parkur olsun ister olmasın bana farketmez.
-
@as-soon-as Dostum ben parkurunda değilim, olay dere geçerken at değiştirilmez. Bu zamana kadar böyle bir durum yokken habersiz ilana çıkmaları. Pandemi sürecinde ve maddi zorluklar altında Ankara'ya hem spor hem mülakat için iki kere gel git yapacak gücümüz haliyle yok. Bizim suçumuz nedir, önceden rahatça girilmiş şu an buna ortam da uygun değil. Bakalım biz elimizden geleni yapalım, takdir onların...
-
Parkur polislik parkurundan zor gibi arkadaşlar sizce ne kadar çalışma ile hazır hale gelinir?
-
Ben Cimere yazdım yazmak isteyenler gidip yazabilir bir şey değişeceğini sanmıyorum ama şairin de dediği gibi "Umut garibin ekmeği umar ha umar" misali ama yapılan şey cidden büyük bir ayıp ve rezalet sırf bakanlığın ismi değişti diye entegrasyon sürecini bahane et 3 yıl alım yapma o sırada atadığın bakan hanımefendi bakanlığı soysun soğana çevirsin sadece görevden al soygunun peşine düşme yeni bakan ata o da mevzuattan teamülden bihaber böyle garip bir ilan versin pes vallahi
-
Parkur yapacaksan bunu aylar önceden aylar önce hatta 1 yıl önce bildireceksin ki insanlar ona göre plan yapsın. Örneğin benim kpss puanım 88 ama 75 puanlı birisi sırf şu parkurda sıralamaya girip beni geçebilir. Bizler senelerdir bu sınavlara çalışıyoruz çoğumuz spor yapmaya vakit bulamıyor 1 2 ayda çözülecek bir durum değil bu ayrıca parkurun zorluğu da cabası. Bence parkur olacaksa bile eleme olmamalı jandarma astsubaylığında olduğu gibi %20 etkisi falan olsun.
-
Ayrıca cimere yazan arkadaşlar örnek metin yollarsa sevinirim. Zaten GİH sınıfında spor şartı yasak. Bunu da gerekçe gösterelim.
-
Herkes mümkün olduğunca Cimer yazsın, vakalarda çoğaldı kaldırmak zorundalar. Twitter yazın göderinin altına.
-
Arkadaşlar bu yoyo koşusu nasıl yapılıyor ben bulamadım videosunu fln bilen varsa anlatabilir mi yada video varsa gönderebilir mi ?
-
@tamehliyetsiz şu futbolcuların antrenmanlarda yaptıkları duba etrafında dönmeli koşu google a yoyo antrenmanı yazınca çıkar
-
@tolgahan-ayyıldız teşekkür ederim hocam anladım. Çalışıyor musunuz siz nasıl yapmak lazım parkuru toparlanmak baya zor bence
-
arkadaşlar imkanı olan demiyorum çünkü hepimizin çok şükür imkanı var. o yüzden lütfen durumu CİMER'e yazalım. ilanın görüntüsünü alıp dosyalar kısmına yükleyebilirsiniz. bakanlığa gittim sordum ve CİMER yoluyla halledilebilme ihtimali olduğu söylendi. ne kadar çok başvuru o kadar çok şans demektir, destekleriniz için teşekkürler şimdiden