Ticaret Bakanlığı Muhafaza Memuru Alımı 2021 (750 kişi)
-
@ese0303 yeni bakanın fantezileri yok tekerlekli koşu yok düz takla yok atlama kasası oldu olacak her yeri dikenli telle çevirip tepemize de metre başına mitralyöz koyup gölbaşına kadar süründürsünler oldu olacak. görünüşe göre parkuru geçenler eğer mülakatta elenirlerse tokyo2020 ye yollanacak sanırım başka açıklaması olamaz bu parkur olayının
-
@tolgahan-ayyıldız iptal etmezler dimi bu saçmalığı
-
@ese0303 etmezler
-
etmezler son ilanlardan ben şunu anladım millet başvuramasın diye uğraşıyorlar hadi diyelim ki ben tam teşekküllü hastaneden sağlık raporunu aldım (ki bu korona şartlarında mucize gibi bir şey olur) bir de sağlık ocağından rapor alacağım o kadar yırtınıp evrakları düzenleyeceğim ucu ucuna yetişip bir de cehennem sıcağında suratımda maskeyle parkur tamamlayacağım sonra sen beni torpilim olmadığı için ya da saçma sapan bir nedenden eleyeceksin ee ben ne anladım bu işten askeri personel alımlarında bile önce sözlü ve yazılı sınav yapıyorlar sınavı geçenlere fiziki parkur yapıyorlar kepazelikten başka bir şey değil
-
sabah akşam kpss kurum sınavlarına çalışıp bir de kalkıp bu parkuru belirtilen sürelerde tamamlayabilecek olan varsa bu meslek ona anasının ak sütü gibi helaldir çok sinirliyim çooook senenin başından beri bu ilanı bekliyordum ama ne yazık ki başvuramayacağım Allah bu ilanın hazırlanmasında emeği geçen herkesi ıslah etsin çoluğundan çocuğundan çıksın
-
@tolgahan-ayyıldız hocam parkur olayı bana da garip geldi. Sonuç olarak muhafaza memurları özel kolluk görevlisi olarak işlemler yapıyor ancak bu derece spor gerektiren bir işle iştigal değiller. Sonuçta yaptığın iş daha çok sahada araç, tır, yolcuların üst, bagaj ve araçlarını aramak ve mevzuata aykırı tespitlerde eşyanın kontrolünü sağlamak.
-
@tolgahan-ayyıldız @ESE0303 Arkadaşlar CİMER yazalım hakikaten parkur olayı tam bir saçmalık, üstüne çok zorlamışlar. Genel idare hizmeti sınıfı için spor şartı yasal değil, herkes yazsın daha başvurulara var. Bu saçmalığı bir şekilde düzeltmemiz lazım. Önceden girenler sadece mülakatla girdi bu durum emsal teşkil ediyor ve bize haksızlık oluşturuyor...
-
@antimülakat Ayrıca Twitter'da Ticaret Bakanlığı profil paylaşımlarının altına yorum yazalım, spor şartının pandemi şartlarında kaldırılmasını ve daha önce istisnasız gerçekleşen mülakat sistemi göz önüne alınarak yapılmasını. Muayene ilanı için tepkileri dikkate almışlardı düzeltebiliriz..
-
@fiona13 bir şey kalkacaksa mülakat kalkmalı parkur değil.Adam kayırmaca parkurda değil mülakatta oluyor.Eski sistem çok mu iyi de dönelim?
-
@ayhan-ışık sen de haklısın.
-
Tam sayıyı hesaplamadım ama 50-60 metrelik bir parkur var. Yani parkurun kalkacağına mülakat kalksın arkadaşın dediği gibi.
-
İyi de arkadaşlar mülakat parkurdan sonra bizim bu pandemi şartlarında o parkurla uğraşacak halimiz mi var ayrıca ilana bir de not düşmüşler parkur esnasında yaşanan sakatlanma ve yaralanmalardan kurumumuz sorumlu değildir diye iyi de kardeşim biz senin kurumuna girmek için o parkuru koşuyoruz çaba gösteriyoruz sen yaralandığımız zaman bizi çöp gibi dışarı atacaksan biz niye uğraşalım hadi diyelim parkuru geçtik sırf torpilimizyok diye beni eleyeceksin onu ne yapacağız
-
Genel kolluğun alımlarında bile böyle bir şey yok başvuranlar önce yazılı ve sözlü sınava alınır bu sınavları geçenlere parkur yaptırılır bakanın hiçbir halttan haberi yok muhafaza memurluğunu komandoluk gibi bir şey sanıyor
-
@tolgahan-ayyıldız son 1-2 aydır gümrük muhafaza BAYA Bİ ETKİN YA HANİ :))) sanırım bu yüzden
-
@as-soon-as parkurdaki hesaplamaların şeffaf olacağını nereden biliyorsunuz? O parkuru 1 dakikanın altında tamamlanabileceğini düşünüyorsanız eyvallah
-
@ese0303 sırf millet başvurmasın diye yapılan bir şey yoksa 2250 kişiyi nerede parkura sokacaksın bu pandemide tam teşekküllü hastaneden sağlık raporu almak kolay bir şey mi? Bu kadar uğraşıp çabalayıp alınmayacağın ne malum
-
@tolgahan-ayyıldız komiser yardımcılığı için parkura girmiştim kamera ile kayıt altına alınıyor her şey hatta kameraya selam verip öyle parkura başlıyorduk ayrıca sen parkur koşarken 100 kişi seni izleyebiliyor.
-
Parkur olayı saçmalık bu meslek için ancak mülakat varsa parkuru deskeklerim torpilliler çok elenir.
-
@ayhan-ışık cimer'e yazdım belki sonuç alabiliriz. siz de deneyin (size cevap gibi olmuş kusura bakmayın. siz derken burdaki arkadaşları kastettim)
-
@ese0303 dostum ben parkurdan yanayım kalsın yani böyle iyi