3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
-
@ceren altyapınıza güveniyorsanız , hakimlik güvenmiyorsanız kpss veya guy
-
@aliveli son hakımlıkten 21 52 kaldım enson guydan elendım ılan beklıyom aslında kpss alan 84 ustu
-
@ceren bilgileri taze tutmak en mantıklı olan şu an için
-
@aliveli tesekur ederım cevap ıcın
-
Merhaba sevgili dostlar herkese iyi akşamlar idari hakimlik sınavında bir iibflinin mesul olduğu konuları rica etsem bir bilen paylaşabilir mi? Bu sınava yabancıyım artık samimi olma vakti geldi inşallah
-
Elimde bir liste var ama internette gezinirken medeni usul hukuk gibi son hakimlik sınavında iibflilerin mesul olmadığı konuları gördüm tereddüt ettim. Son sınav ilanındaki konular haricinde bir mevzu yok değil mi?
-
@canaycan ders bazlı mı soruyorsunuz . konu bazlı mı ?
-
@cerenımo Hakimlikte MAYIS 2017 Alımı. içinde söyledi:
@aliveli son hakımlıkten 21 52 kaldım enson guydan elendım ılan beklıyom aslında kpss alan 84 ustu
Merhaba hocam:)
Ben de son guy dan elendim.
Kaymakamlik az farkla kacirdim.
Kpss puan iyi..Hakimlige girmemistim simdi ilk hedefim oldu..bu baslik altinda daha cok bulusacagiz..2 kere direktden döndük 3.sünde vuracagiz voleyi insallah..hadi bismillah ben iyuk dan basliyorum -
Gk gy 20 altında olunca alan neti cokta etkili olmuyor arkadaslar. Inşallah sinav acilirsa sizde benim gibi gk gy ozellikle tarihi boslamayin
-
Tahmini ne zaman netleştir acaba Mayıs konusu ?
-
@canaycan Anayasa Hukuku ,İdare Hukuku, İdari Yargılama Hukuku, Medeni Usul Hukuku, Medeni Hukuk, Ceza Hukuku, Borçlar Hukuku, Vergi Hukuku, Maliye, İktisat. İdari hakimlikte alandan bunlar soruluyor. İlk beş ders ortak alan oluyor adli-idari ikiside sorumlu oluyor. İkinci kitapçıkta geriye kalanlar idari hakimliğin sorumlu olduğu konulara göre soruluyor.
-
@aliveli ders bazında sordum hocam. Bir de bu medeni usulle hukuk usul aynışey mi? Cehaletimi mazur görün
-
@hakime01 sağolun hocam elimdeki listeyle aynı saydıklarınız ancak medeni usul de var demişsiniz bende o yok hukuk muhakemeleri usul hukuku var bunlar aynı kanun olamaz heralde
-
@canaycan ikiside aynı kanuna tekabül ediyor 6100 Hukuk Muhakemeleri Kanunu. Bazı kaynaklar Medeni Usul diye bahseder bazıları Hukuk Muhakemeleri diye bende karıştırıyordum başlarda
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/45/i̇dari-hakimlik-sınavı-kaynak-listesi-çalışma-yöntemi/60
Dostlsr sinavla alakali tum bilgileri bulabilirsiniz
-
@hakime01 belli aynı şey olduğu bir ilanda olan digerinde yok bunlar hep bu sınava yabancı olmaktan :)) teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldunuz
-
@canaycan Önemli değil Kolay gelsin
-
@hakime01 amin hepimize
-
@davetsiz ben resmen dondum kaldım hıc bıseye baslıyamıyorum bır ya oldu hala kıtap acmadım ne yapacagıma bılmıyom sınav acılır mı mayısda ıdarı ıcın oyle kalakaldım
-
@cerenımo bende aynı durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum ama bu konuya el atıcam sağlam kaynaklardan ilgili mercilerden haber alıcam şart oldu ya tamam ya devam bu belirsizliklerle yaşanmıyor haber alırsam burada paylaşıcam az kaldı birazdaha bekleyin