3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
-
@mazlumaday ilk verdiği cevap daha iyiydi keşke silip yeniden yazmasaydi kesin olduguna inanmistim halbuki ...
-
Resmi bir açıklama yapılmadan KESİN sınav olmayacak demek doğru olmaz. Kaynağınızı bizimle paylaşırsanız biz de olabilme ihtimalini bir tartarız. Şu süreçte çok sağlam bir yerden duyulmadığı sürece olacak olmayacak muhabbetleri pek itibar görecek gibi değil zaten. Bu yüzden duyumların efendisi @paretowilfredo yu beklemekteyim
-
Valla bundan bikac hafta onceydi galiba, mayista kesin sinav var rahat olun diyordunuz. Simdi de kesin olmayacak diyorsunuz. Bari "kesin" konusmayin. Ben kimseye inanmiyorum sahsen. Sadece tahmin yurutebiliriz. Az once bi facebook grubunda kontenjan artimina dair guclu duyumlar oldugu ve mart sonuna kadar mezunlarla ilgili hersey olabilecegine dair bir yazi da okudum. Neye inanacagimizi sasirdik. Olumlu dusunup umutla bekleyelim en iyisi. Ama elimizdeki firsatlari da her ihtimale karsi degerlendirelim.
-
Biri acaba soruma cevap verse olur mu geçen hakimlik sınavında medeni usulden hangi konulardan soru geldi hatırlayan var mı?
-
@canaycan
Dava takip yetkisi -iflas idaresi
Hakimin reddi - feragat edilemez.
İkrar - Görevsiz mahk. yapilan ikrar geçerlidir.(taraf usul işlemi)
Görev- Temyizde görevsizlik karari verilebilir.
Ayrilik davasi - basit yargı. tabi olmayan
Yemin - 1-taraf usul işlemidir
2-başka delili olan bile yemin deliline dayanabilir.
3- bizzat dava hakki taninmiş kucuklerde yemin kanuni temsilcisi tarafından tevkil edilemez. -
@svcihanim çok teşekkür ederim hocam sağolun
-
@canaycan bir tek soruyla kaybedince inadina artik unutmamacasina ezberliyo insan Hocam ne demek,ne olacaksa olsun artik bunalimdayim gerçekten.
-
@svcihanim Hakimlikte MAYIS 2017 Alımı. içinde söyledi:
@canaycan bir tek soruyla kaybedince inadina artik unutmamacasina ezberliyo insan Hocam ne demek,ne olacaksa olsun artik bunalimdayim gerçekten.
Hayırlısı olacaktır er ya da geç sabırlı olun her şey güzel olacak
-
@siddharta bu kontenjan olayi bayagi konuşulmaya başlandı duyumlar mi artti ne oldu bilmiyorum facebook da yok takip edemiyorum. Ciddi duyum mu acaba. o ercan denen adam da mart sonuna kadar belli olucaktir yazmişti tesaduf olabilir mi...
-
@svcihanim bukonudan bahseden kişi, duyumlarına baya güvenilen biri. çocuk pek boş konuşmuyor. o yüzden ben de birden heyecnlanıverdim. kontenjan artışı da olabilir, mayıs sınavı da olabilir falan demiş. kontenjan artışının da sadece mezunlar için konuşulduğu söyleniyor. ama yne de kesin konuşmamış yani. fakat şu neredeyse net gibi; marta kadar gerçekten bişeyler olacaksa olur.
-
@svcihanim mayısta sınav yok diyen arkadaşa da güvenip moralinizi bozmayın. kendisi 70 barajının geri geleceğini, mayısta kesin sınav olacağını falan da söylemişti.
-
@canaycan hmk'dan korkmana gerek yok akılda kalıyor ve konu çok olmasına karşın çok farklı soru tipi yok. ben hmk ile sinavdan 45 gün önce tanıştım. anayasa ile universiteden beri tanışıklığım var ve hakimlikten önceki 2 başka sınavda da onca zaman anayasa çalıştım. son hakimlik sınavında anayasada 2 yanlışım vardı hmk'da hiç yoktu. sıkıntı edecek ders varsa onlar bence medeni hukuk ve borçlar hukuku hmk'yı takmayın.
-
Bir an önce ihtiyaç varsa kontenjan artırıp süreci daha da uzatmak mantıklı değil.Tabi rasyonel olmayan kararlara alışığız.Koyun gibi bekleriz artık sıkıntı değil
-
@FC-Real-GDP ilk defa gördüğüm bir konu olduğu olduğu için tedirgin oldum valla ister istemez ama işin içine girince korku yavaştan geçmeye başladı teşekkür ederim telkin edici sözler için
-
Arkadaşlar bunu bir okuyun . durumu yetkili kişiye sordum talep edildiği takdirde değerlendirilir denmiş zaten durumun uzun süreden beri olasiligini gösteriyor
ADLİ MEZUN ARKADAŞLAR
BİMER,CİMER ve AKİM e bu konuda talepte bulunmayan varsa ACİLEN BULUNMALİ.
FACEBOOK TA ARKADAŞLARİMİZ VARSA BİLGİLENDİRELİM . -
@paretowilfredo senden haber bekliyoruz hocam bu ek kontenjan falan meselesi kafalar karıştı iyice
-
@svcihanim ben bimer cimer ve akime başvurdum geçen gün. bu yorumu da okudum. Demek ki ek kontenjan kararı yok, yoksa talep edin demezdi inşallah taleplerimizi okurlar bir an önce...
-
@cekirge biz yeter ki ihtimal dahi olsa elinizin erdiği yere kadar iletelim bende elimden geleni yapiyorum.En kötüsü nedir mayista sinavdir uç ay daha kaybederiz.70 barajinin kaldirilacagini kimse bilemezdi. Nasil ki ek sure koyup ikinci başvuru suresi koyuldu niye olmasin ? Herkes ekmeğinin peşinde kimse de bu duruma gönül koymasin. Ha olmazsa da olmaz çekirge önümüzdeki maçlara bakicaz biz duyumlarimizi değerlendirelim içimiz rahat olsun..
-
arkadaşlar çabanıza saygım var ancak mayıs sınavı şu an daha olası gözüküyor . Yine yazın tabiki ama bakanlıkta kimsenin bu konudan haberi yok .
-
@svcihanim çok haklısınız sonuç alana kadar başvurabileceğimiz bütün yollara başvuralım. Allah herkesin kalbine göre versin