2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Yazarların da eleştirilince hemen adımı karalıyorlar demesine de ayrı şaşırıyorum. Burası hazırlık platformu ve zaten bu öneriler için var.
-
@zeustraus güzel arkadaşım kişileri ya da şahısları neden övelim ya da niye aynı şekilde yerelim? Bu insanların hoca sıfatı ile abartılmasından rahatsız olduğumu söylemişim zaten. Duyumlarının doğru olduğunu düşünmem beni kimsenin fanı yapmıyor ki. Hiçbir kaynağını almadım almam da hem bu işi ticarete döktüğünü düşündüğüm için hem de sürekli hakkımda şurda yazılıyor burda yazılıyor muhabbeti yaptığı için. Kaliteli insan işiyle boş insan kişiyle uğraşıyor bırakalım hoca muhabbetini bu sınav az kaynağa çok iyi hakimiyetle kazanılacak bir sınav diye düşünüyorum bu yüzden kaim makam mevzuat ve soru bankası artı ahmet hocanın kas ını kullanıyorum. Klasik kitaplar bir yere gol atma amacı yok
-
@s-i-r-i-u-s bakın burada doğruya doğru katılıyorum farklı olduğu için… bu sonuncu yazdıklarınız.. ilk yazdıklarınızdan.. artı 1.. fikirler değişince bizim de bakış açımız değişiyor. bende kitap yazacam diyordum düşünceleriniz sayesinde vazgeçtim.. pasta küçülmesin klasiklerden devam..
-
Törehan Özdemir 4 haziran paylaşımını kaldırmış
-
@mia111 dün aksam levent ersin hoca canlı yayında instagramda 5 haziran söylentilerinin çok olduğunu söyledi..
-
Arkadaşlar neden hiçbir yazarın kitabını eleştiremiyoruz çok saçma! Hemen bizi şucu bucu yapıyor malum yazarlar. Hayır misal ben Protkl ve Sent*r kitaplarını beğenmiyorum ne yani bu benim şahsi fikrim neden yazar bana cephe alıyor anlamıyorum. Emeğe saygım var fakat dolu tek düze eserler hoşuma gitmiyor bu iki eserde bence öyle... BENCE
-
Arkadaşlar kaymakamlık kaynağını tartışmak gereksiz. Yeni maceralara da atılmaya gerek yok. Bu sınavın üç kaynağı vardır. Ahmet nohutçu, kaim makam ve mevzuat.gov.
-
@kymkamlıkuzmanı bence bu yazarlardan ziyade öğrencilerin futbol takımı tutar gibi bu insanları desteklemesinden kaynaklı bir sorun. Bir çoğumuz işsiziz başka sınavlarla birlikte kaymakamlığa hazırlanıyoruz ve kısıtlı bütçemizle elbet birkaç kaynağa yer verebiliyoruz bu anlamda tartışmamız çok normal. Ama bir kaynakla ilgili yorum yapınca ortam "sen abdülhamiti savundun"dan hallice bir hal alıyor :))
-
@fthdyngc kitap fiyatları düşünülünce kaynak konusundaki maymun iştahlılık kesinlikle macera aramak oluyor bencede
-
@fthdyngc Hocam bunlar kaymakamlik icin yeterli mi? Ben de yeni yeni basliyorum, son sinifim. Gordugum kaynaklari yaziyorum sitede. Sanirim bu doneme yetisemeyecem ama gelecek donem kaynaklar arasinda bogulmak istemiyorum.
-
@pareto06 levent ersin hocanın da bazen tarihleri tutmuyor bakalım..
-
@iibf sebebi Aralık ocak ayları için yanılmıyorsam yüzde 80 90 olasılık sınav olacak vs demişti yanlış hatırlıyorsam söyleyin:)
-
@iibf yok hocam asıl olarak martta ya da nisanda diye özellikle söylemişti şimdi de eylülde yapılması için bakanlığa taleplerini ilettiklerini söyledi canlı yayında.
-
@pareto06, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@mia111 dün aksam levent ersin hoca canlı yayında instagramda 5 haziran söylentilerinin çok olduğunu söyledi..
Çok mu boş mu demek istediniz hocam alttaki mesajda çünkü Eylül dedi demişsiniz
-
@pareto06 ben canlı yayına katılmamıştım haberim yoktu çünkü bir süredir sosyal medyaya uğramıyorum dün mü yaptı bu konuşmayı
-
@zaferr11 hocam yanlış yazdıysam çok özür.. pazar aksam yakın eğitim canlı yayınında aynen şöyle istedi.. "sınav 5 haziran, yani duyumları bu yönde.. ama biz eylülde olması için ilgili yerlere ilettik" dedi. yani haziranın başında planlandığını kendisi de teyit etti. ama bakanlık ya da ösym açıklayana kadar tüm bunlar bir tahminden ibaret.. o yüzden çok da kulak asmamak lazım. nitekim bakanlık yarın yapcam der sonra erteler. bilemeyiz. personel genel müdürlüğü bu sınav tarihi konusunu çok gizli sürdürmeye özen gösteriyor.
-
Sınav ertelemesi talep etmek ne demek ya! Kimin bu hususta söz söylemeye hakkı var? Öte taraftan sen kimsin de sınavın ertelenmesini talep ediyorsun? Senin haddine mi? Sen mi giriyorsun sınava? He böyle bir erteleme zaten olmaz. Bakanlık ne zaman sınav yapılması gerekiyorsa o zaman yapar. Bu makam sıradan bir makam değil. İlanı da sınavı da kimsenin talebine göre değişmez. Yine de böyle saçmalıklar can sıkıcı oluyor. Kafalara bak arkadaş ya...
-
Gözlerini para doyursun ya. Sırf birkaç sınıf daha açalım diye sınav ertelensin diye ilettik diyorlar. Binlerce kişi sizin keyfinize göre hazırlanmalı zaten sınava. Bunları pofpoflayarak hocam diye peşlerinde koşarak yine bizler şımarttık. Haziranda olsa Kasım'da iş başı yapacak kazananlar millet zaten işsiz son kez zorluyor şansını, psikolojileri mahvolmuş ama beyler hala ertelensin diyor
-
@kethüda +1
-
@kethüda hemşehricilik böyle bir şey işte bazı şehirlerin ve futbol kulüplerinin ayrıcalığı olduğu bir yerde böyle şeylere şaşırmayın