2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@öktem_ilteriş, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ceterissparibuss
https://youtube.com/shorts/wqVYQh6HwGw?feature=share“Biz kapıldık sevdasın” bu cümle her şeyi özetliyor.
-
Forumda yine teselli ve ilahi söylemler başlamış:) nihai başarı listesinin 20 dakika sonrası da en sevdiğim dönemdir. Elenenlerin kendi olabildiği tek dönem. Tweeterdan beğeniler geri alınır; hesap kitlenir. Cümleler sertleşir. Herkese sığınan adayımız o gün ve o saat herkesi Allah’a havale eder vs vs. Diğer tarafta ise Kazananların kafası kumda; kaybedenler ilahi ve teselli lafları biter. Sonraki süreç yüklenir :))) Lütfen ama lütfen;hepimiz birbirimizi iyi biliyoruz.( mantigimizi) Süreci mükemmel biliyoruz. O yüzden nasip, kısmet vs geçsek bunlari iyi olur. En azından samimi başlangıç olur.
-
@ceterissparibuss aynı durumdayız hocam stresten gece uyuymadigjm uykular kel kalacak vaziyette saç dokulmem karşımda uyurken kitapligima bakıp ha ara ara da stresten gözyaşları çabası emeğin karşılığını ya alamazsam diye sorguladigim saatler de cabası
-
Ösym takvim sırasına söre eus ve sts sınavları önlisanstan sonra açıklanması gerekiyordu demekki sıranın bi önemi yokmuş.
-
@hedeff bu ok zehirli işte atma kardeşim yaa
-
@pareto06 hahahaha hocam tam oturdu
-
@godot37 yetişkin bir kaymakam adayı ösym sonuç ekranını dakikada 72 defa yenileyebilir... şaka bi yana psikopata döndük iyice. şafak sıkıştırıyor.
-
@pareto06 f5 ciler kendini belli etsin
-
@hedeff Her an açıklanabilir diye bekleyişe mi geçelim şimdi?
-
Cuma veya Cumartesi diye düşünmeye devam ediyorum. Hafta içi açıklanacağını düşünmüyorum. ÖSYM için ne kadar sıradan bir sonuç açıklaması, binlerce insan için ne kadar önemli mesele.
-
@pareto06 Twitter'dan ÖSYM i takip edebilirsiniz. Bildirimleri acarsarsaniz ilk oraya düşüyor
-
@elmalma arkadaşımıza ithafen yazdım hocam bilgim falan yok duyum gibi anlaşılmasın. Ben kendim biraz sabırsız olduğum için bu tarz şeylere göre beklenti oluştururum kimsenin hakkına girmeyim yani baştan belirteyim.
-
Ösym takvimi atladı. Bu eczacılık sınavı bizden bir gün önceydi değil mi?
-
Eus ve sts açıklanma tarihi 2 Kasım olarak ilan edilmişti. Takvimde bir atlama yok arkadaşlar ancak sırası olmadığı halde daha önce açıklanan sınavlar oldu. Bu iki sınav kaymakamlık ile aynı gün yapıldı.
-
Yiğit hocanın paylaşımına göre sıra atlanmış gözüküyor telegram ve instagram hesabında paylaşmıştı
-
@hedeff onu baz alarak yazdım arkadaşlar.
-
Sonuç açıklanma saatleri planlı mı yoksa rastgele mi oluyordu?
-
@pareto06 kaç bekliyorsunuz hocam ?
-
Açıklanınca hemen buraya yazabilir misiniz açıklandı diye..
-
@zoll13 82,5 hesapladım hocam.
@dervisoglu twitter kullanmıyorum ama açayım madem mantıklı dediğiniz