2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@antimülakat Rüyanızda mı gördünüz hocam
-
Forum şenlenmeye başladı.
-
Linkcilerin de yavastan yerini almasi lazim artik
-
@ahmetdeniz111mia duyumcular kralı nerelerdeydin
İnanır mısın daha dün forum eksikliğini hissetmesin deyu fake hesap açmayı düşünmüştüm -
@mülki buna katılıyorum. Onlar baya el atardı bu işe. Tabi o eski şaşalı günlerden kalan alışkanlıklar telegram sayfalarında yok olup gidiyor. Buraya da bekleriz inşallah.
-
@pareto06 sadece o anlamda değil kalacak yer ayarlama, uçak ve otobüs bileti gibi konuları geç saatlere kalabileceğini göz önünde bulundurarak almakta fayda var.
-
duyumcularda geldıgıne göre sınav 70 le kapatacak sanırım ..
-
@yurtlu-john Özellikle ahmetdeniz en iyi duyumculardandır söylediklerini dikkate alalım
-
@slimreaperr kesinlikle, tabi duyumları günden güne değişebilir, ama bunu hoş görmek gerekir. İnsan her şeyi duyunca arada hatlar karışabiliyor, duyumcu olmak kolay değil
-
@mülki forumdakiler neyi duymak istiyorsa ahmetdeniz kardeşimiz onu duyuyor ve bize iletiyor herkes bu sorumluluğu üstlenmez kendisini tebrik ediyorum.
-
10 dakikada bir ösym sonuç sayfasını açıyorum istemsiz. açıklanacağı yok ama insan bi bekliyor
-
@pareto06 wala ben borsaya sardırdım suara
-
@zoll13 ne para koysan kazandırıyor şu an zaten ben bankacıyım sürekli orası da açık, ne fırsatlar kaçıyor valla para olsa keşke
-
@pareto06 sasa sasa cok gec kaldımm...
-
@zoll13 borsacılar toplansında bı grup oluşturalım.:)bende bankacıyım
-
@zoll13 bir arkadaşım arabasını satıp almıştı bölünmeden önce. hala artıyor. daha artmaz diyoruz yine artıyor. bugün sondur heralde diyoruz, yine artıyor
-
@pareto06 cok büyük cesaret helal olsun. bi 5 yıl sabrederse efsane olur ...
-
@yurtlu-john allah yardımcın olsun kardesim. bu bankadan nası tiksindiysem bana ders çalışma azmi oluyordu resmen. 80 neti geçiyosam banka sayesinde valla
-
@pareto06 sağol kardeşim.banka zordur yorar ,emeğin karşılıgınıda pek alamayız..kaymakamlık olursa ne ala:)
-
@pareto06 Bende hafta sonu ziraat bankası sınavına girecektim hocam, çekindim siz öyle yorum yazınca.