2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@amirim Törehan Bey siz olmayabilirsiniz fakat büyük ihtimalle arkadaşınızdır. 2019 sınavında da Törehan Bey'in reklamını yapmışsınız. Reklam iyidir, kötüdür bilemem fakat forumda bu arkadaşın instagram hesabında 'Şu kadar soru tutturdum.' sözünün yalan olduğu ifşalanmıştı. Eğer arkadaşın ifşası gerçek ise Törehan Bey'i savunan kişi -benim gözümde- artniyetlidir.
-
@amirim hocam siz bu söyleyenlere aldırmayın, uzun zamandır sizi takip edenler bilir zaten, duyum olarak zaten alabildiğimiz bir siz, @can-mavi , @paretowilfredo ve ismini sayamadığım birkaç kişi daha var. Başka kimse yok. Tarihler hepimiz için önemli hocam sıkmayın canınızı lütfen.
-
@amirim İlgi bekleyen küçük çocuklar gibi mızmızlanmayı bırak bir zahmet, ne tür artniyetli paylaşımlar ortalıkta dolaşıyor gayet açık,108. Dönem taban puan muhabbetinde de bu kuru sıkı laflardan bolca bahsediyordun.
-
@estergon-kalesi, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@amirim İlgi bekleyen küçük çocuklar gibi mızmızlanmayı bırak bir zahmet, ne tür artniyetli paylaşımlar ortalıkta dolaşıyor gayet açık,108. Dönem taban puan muhabbetinde de bu kuru sıkı laflardan bolca bahsediyordun.
Senide gözlerinden öpüyorum kardeşim.
-
@amirim yıllardır bu forumu takip ediyorum. Siz gerçekten çok değerli bilgiler verdiniz. Özelden yazdık ilgilendiniz. Bunları göz ardı edemem. Kitap önerisi verdiğinizde açıkçası o isimden dolayı ben de şaşırdım. Ama saygı duyarım. Çünkü geçmiş mesajlara bakıldığında farklı yazarlardan da öneri verdiğiniz zaten görülüyor. Biz bir hata yanlış veya başka bi şey yüzünden geçmişteki yüz tane yapılan iyi şeyleri silmeye çok meraklıyız. Bunlar hep olacak. Ben iyi niyetinizden şüphe duymuyorum.
-
@amirim, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Benim burada kitapları için hedef haline getirilen Törehan Özdemir olduğumu ilan etmeye çalışanların saldıranların
kitabı yine burada en çok övülen kişinin trolleri olduğuda iddia edildi. Her iki iddiaların talihsiz olduğunu düşünüyorum.
Sınav tarihi mesajlarına gelince kesine yakın öğrendiğim şeyler var ama bu sefer açıklamayacağım.
Allah iyi niyetli olmaya çalışanların yanında olsun.Hocam , sınav duyumunun önem arz ettıgı çok kışı var paylaşırsanız çok kısı ıstıfade edecek
-
Özelden mesaj yağmuruna tutan kıymetli kardeşlerim troller bize karşı saldırıya geçince nerdeydiniz ?
-
Arkadaşlar merhaba bu forma özellikle sınav zamanları girip çıkardım, ilk kez üye oluyorum. Geçtiğimiz sınavı 71.25 ile kaybetmiş biri olarak yeni sınava Bismillah dedim. Amirim, can mavi üstadlardan ricam duyumlarını bizle paylaşmaya devam etmeleri.Sitemlerinde haklı olmakla beraber, imama kızıp abdest bozmasalar keşke. Pek çok arkadaş gibi bende duyumlardan motive oluyorum. Herkese başarılar
-
Hocam duyumlara çok ihtiyacımız var hiç değilse belirsizlik icinde savrulmamızı engelliyor sinirinizi anlıyoruz ama lütfen yazmayı bırakmayın
-
Benim burda iki sene önceki sınav tarihi paylaşımımı Törehan Özdemir görüp sayfalarında paylaşınca tepkimi göstermiştim. Başka birileride burda Törehan Özdemir için bana katıldığını yazarak Törehan Özdemir i eleştirmişti. İncelediğim kaynakları ve gördüklerimi yazdım diye adamın kendisi oldum. Burda onca benim gibi kim olduğu belli olmayan kullanıcı hesabı var onlarda özellikle birkaç kişiyi tek kaynak ilan etti. Onlar içinde niye övülen yazarın kendisi veya kesin arkadaşı demiyorsunuz? Ben Törehan Özdemir için ilk yazdıktan sonra kaç kişi bana orası filanca hocanın trollerinin sayfası dikkat edin linç etmesinler dedi
Saldıranlar trollükten bu kadar eminse demekki sizde kesin birilerinin trolllerisiniz veyada kendisisiniz. bizde böyle mi düşünelim? -
108’inci Dönem mülakatı için benim 400. aday 69.5 nette kaldı yorumuma gelince o zamanlar içişleri bakanlığında çalışan bir hoca benim güvendiğim bir
Benim burda iki sene önceki sınav tarihi paylaşımımı Törehan bey görüp sayfalarında paylaşınca tepkimi göstermiştim. Başka birileride burda Törehan bey için bana katıldığını yazarak Törehan beyi eleştirmişti. İncelediğim kaynakları ve gördüklerimi yazdım diye adamın kendisi oldum. Burda onca benim gibi kim olduğu belli olmayan kullanıcı hesabı var onlarda özellikle birkaç kişiyi tek kaynak ilan etti. Onlar içinde niye övülen yazarın kendisi veya kesin arkadaşı demiyorsunuz? Ben Törehan Özdemir için ilk yazdıktan sonra kaç kişi bana orası filanca hocanın trollerinin sayfası dikkat edin linç etmesinler dedi
Saldıranlar trollükten bu kadar eminse demekki sizde kesin birilerinin trolllerisiniz veyada kendisisiniz. bizde böyle mi düşünelim? üstada kesin 69.5 net daire başkanından öğrendim diyor. Üstatta bana hocaya güvenebilirsiniz deyince soran adaylar varsa merakları giderilsin diye hatırla gönülle yazdık ve Kutluay Kararlı da bize güvenip 69.5 deyince Kararlıyla burda ikimiz birlikte linç edildik. Sonra bizim üstada 69.5 net diyen hoca amirimle Kutluay’a ağır ithamlarda bulunuldu Allahtan benim adım geçmedi geçse idi mahkemeye verirdim ben bu yüzden sınavın şu noktada kapattı işlerini bırakıyorum diyor.
Bu Allahtan benim adım geçmedi diyen hocanın burada kitapları parlatılan hoca olduğunu biliyormusunuz? -
@amirim, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
108’inci Dönem mülakatı için benim 400. aday 69.5 nette kaldı yorumuma gelince o zamanlar içişleri bakanlığında çalışan bir hoca benim güvendiğim bir
Benim burda iki sene önceki sınav tarihi paylaşımımı Törehan bey görüp sayfalarında paylaşınca tepkimi göstermiştim. Başka birileride burda Törehan bey için bana katıldığını yazarak Törehan beyi eleştirmişti. İncelediğim kaynakları ve gördüklerimi yazdım diye adamın kendisi oldum. Burda onca benim gibi kim olduğu belli olmayan kullanıcı hesabı var onlarda özellikle birkaç kişiyi tek kaynak ilan etti. Onlar içinde niye övülen yazarın kendisi veya kesin arkadaşı demiyorsunuz? Ben Törehan Özdemir için ilk yazdıktan sonra kaç kişi bana orası filanca hocanın trollerinin sayfası dikkat edin linç etmesinler dedi
Saldıranlar trollükten bu kadar eminse demekki sizde kesin birilerinin trolllerisiniz veyada kendisisiniz. bizde böyle mi düşünelim? üstada kesin 69.5 net daire başkanından öğrendim diyor. Üstatta bana hocaya güvenebilirsiniz deyince soran adaylar varsa merakları giderilsin diye hatırla gönülle yazdık ve Kutluay Kararlı da bize güvenip 69.5 deyince Kararlıyla burda ikimiz birlikte linç edildik. Sonra bizim üstada 69.5 net diyen hoca amirimle Kutluay’a ağır ithamlarda bulunuldu Allahtan benim adım geçmedi geçse idi mahkemeye verirdim ben bu yüzden sınavın şu noktada kapattı işlerini bırakıyorum diyor.
Bu Allahtan benim adım geçmedi diyen hocanın burada kitapları parlatılan hoca olduğunu biliyormusunuz?108’inci Dönem mülakatı için benim 400. aday 69.5 nette kaldı yorumuma gelince o zamanlar içişleri bakanlığında çalışan bir hoca benim güvendiğim bir üstada 400. aday 69.5 nette kaldı diyor. Bizim üstatda soran, merak eden adaylar varsa yazabilirsiniz diyor. Bende hatırla gönülle üstada güvenerek 400. aday 69.5 nette kaldı 400 dolmadı dedim. Sonra sınav 76 nette kapatınca burda banada itimat ederek yazan Kutluay Kararlı ile birlikte linç edildik. Sonra bu 69.5 net kesin daire başkanından öğrendik diyen hoca bizim üstada diyorki Kutluay Kararlı ve amirime çok ağır ithamlarda bulunuldu Allahtan benim adım geçmedi geçse idi mahkemeye verirdim. Bu yüzden sınav şu noktada kapattı işlerini bırakıyorum diyor.
Bu işleri bırakıyorum diyen hocanın burda kaynakları parlatılan hoca olduğunu biliyormusunuz? -
@amirim merhaba peki yeni sınav ne zaman? Kesin duyumum var dediniz
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Arkadaşlar son sınavı 73.75 ile kaybettim kitap yazma yetkinligine sahip miyim ?
-
ne gereksiz ne boş iğnelemeler ile buraları meşgul edip insanların ciddiye alınacak seyler yazdığını zannederek sayfayı okuma zahmetine girmesine sebep oluyorsunuz. sözde hepiniz kocaman erkekler/kadınlarsınız kaymakam olmaya çalışan, teferruatlar ile hem kendi seviyenizi düşürüyor hem de başkaları için zaman kaybı oluşturuyorsunuz. Bilgisi, duyumu, kaynak önerisi yahut açılan başlıkla ilgili bilgi paylaşmak isteyenler varlık göstersin mümkünse.
-
şahsı kanaatim forum amacını aşmış , selametle ben kaçar.
-
Kaç yıldır forumu takip ederim saygının bu kadar düştüğü bir dönem hiç olmamıştı Allah'a emanet olun inşallah hakedenlerin kazanacağı süreçler yaşarız ama burayı takip etmek ülkenin geleceği ile ilgili karamsar olmama yol açıyor. Bir daha girmeyi ben de düşünmüyorum. Selametle...
-
Yahu ne garip bir ortam olmuş burası. Kitap yazanlara sallayanlar, duyum yazanları küçümseyenler falan. Bakın sevgili arkadaşlarım sınav dediğiniz masa başında ders çalışarak kazanılır. Forumda yazılanları okuyarak motivasyonunuzu kamçılarsınız. Çalışan diğer arkadaşların yazdıklarını okudukça gaza gelirsiniz. Duyumları okuyarak heyecanınızı diri tutarsınız. Ama bunlar size sınav kazandırmaz. Bunlar yemeğin yanındaki salatasıdır. O yüzden vay sen şu yazarın trolüsün vay sen duyum diye milleti kandırıyorsun şeklinde ithamlarda bulunarak zamanınızı boşa harcamayın ve forumu da meşgul etmeyin. Piyasadaki kaynaklar belli paran varsa hepsini al bak oku çöz. Paran yoksa bilindik kitaplardan birini alıp çalış işte. Kanun belli nizam belli sonuçta. Ben 33 yaşındayım kamu personeliyim.109 mülakatından elendim 110. da 1 netle kaçırdım. Evli çoluk çocuklu adamız bu yaştan sonra ancak bu kadar yapabildik Neyse fazla uzatmayayım bu işi istiyorsanız çok çalışın mülakata kalın gerisi comolokko . Hepinize sevgiler saygılar. Allah yardımcınız olsun.
-
@amirim
Şöyle bir durum var duyum konusunda yanlış doğru fark etmeksizin biz size saygıyı hiç kesmedik. Her insan bir olamaz saygısızlık edip-inanmayıp laf eden illa olacaktır.Size burada “saldıranlar” için biz de topyekün savaşa mı girmeliyiz? Burada birçok insan sessizce izliyor tartışmaya nasıl müdahil olsun? İftira atanın üslubunu bozanın kendi ayıbı değil midir? Hasılı kelam bilgi paylaşımı yapmak elbette yine sizin takdirinizde ama bana saldıran troller varken nerdeydiniz sitemi biraz fazla