2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Geçen yıllarda ilana yakın bazı hocalardan sağlam duyum gelirdi şımdı sorduğumuzda henüz bir netlik yok cevabını alıyoruz.Erken bir sınav olacağını sanmıyorum.
-
@ASDER hocam sende bir gelişme yok mu bu durumla ilgili
-
@kykm hocam şu an tek gelen bilgi yaz ayına kalmayacak ve bu ay içi ilan geleceği, başkaca bir duyum maalesef yok
-
Merhaba, bende 2020 hakimlik kampı var, anayasa ve idare kısmını ordan çalışıp üstüne burada paylaşılan mevzuatlara baksam sıkıntı yaşar mıyım acaba? Nohutçu buraları genelde kaymakamlık için bu kadar ayrıntılı anlatıyor deniyor ama yine de eksik mi kalır?
-
@mopasan hocam, yiğit yılmazın telegram kanalında son yıllarda hangi mevzuattan kaç soru geldi diye tablolama var, o tablodaki mevzuatları okuyun, burada paylaşılan mevzuatlar arasında gereksiz birsürü mevzuat var, şuana kadar soru çıkan mevzuatlardan okuma yaparsanız daha yerinde olur, bir kitap önerecek olursam da kaim makam mevzuat kitabını öneririm, 54 sorunun 48-50 sini rahat karşılar, lakin dediğim gibi salt mevzuat okuyacaksanız şuana kadar soru çıkan mevzuatları okumanızı öneririm
-
Hiç haber yok mu?
-
@asder peki, sağ olun
-
Bugün bakanlıkta sınav komisyonu toplantısı yapılmış acaba bir karar çıktı mı.duyumcu arkadaşları bekliyoruz
-
@mia6619 yarına haberler gelir herhalde
-
@mia6619 sınav komisyonu toplanmışsa sınav hazırlıkları başlamış demektir.
-
@piyemonte tabi ki bu komisyon, kaymakam adaylığı sınavı komisyonuysa
-
@piyemonte mülkiye te
-
@mia6619 mülkiye teftiş kurulu başkanının bugün sınav komisyonu toplantısına katıldığını biliyorum sadece.umarım beklenen haber gelir
-
yok mu bir gelişme arkadaşlar ?
-
Mayıs ayına mi kaldı acaba
-
@ASDER bu sınav komisyonu olayından bir haberiniz var mı acaba hocam ?
-
Haber alan, duyum getiren insanları burdan uzaklaştıranlar mutlular mı
-
@cevatcobanli444 keşke foruma uzun zamandan beri katkıda bulunan iyi niyetli insanlara karşı basit bi şekilde kırıcı konuşmalar yapılmasaydı. Ama maalesef o dozu bir türlü ayarlayamıyoruz. Hemen bi eleştiri hemen bi çocukça laf dalaşları. Katkısı olmayan insanlarız keşke zararı da olmasa.
-
Duyumlara aldırış etmeyin diyen arkadaşlar nerelerdesiniz kitap önerisi yapsanıza yaa. Hani tarihe aldırış etmeden çalışmak gerekiyor ya bu sınav için o yüzden dedim (!)
-
Öncelikle ifade edeyim ki duyumcunun duyumu kapsamında duyduklarımı aktarmayı bir sorumluluk bilip, bu bilinçle paylaşıyorum duyduklarımı, bir motive kaynağı olması ve doğru çıkması temennisiyle. "Bu yıl alımın 180 kişi olacağı ve alımın 2 sınav şeklinde gerçekleştirileceği sınav ilanının ise şubatta geleceği yönünde" aynen aktardım, umarım hayırlara vesile olur. Herkese iyi çalışmalar dilerim.