2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@mia-111 Hangi cumhurbaşkanlığı kararnameleri indirilip çalışılmalı sizce ?
-
@cengizhanb hepsi
-
@görünmez-el sen bu kafayla devam
-
@cengizhanb Ck 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,23,34,38,47,49,63,68,74,77
-
@cengizhanb adam doğruyu söylemiş, hepsi.
-
@cengizhanb sende varsa sıkıntı yok insanları yanlış yönlendirmeyin boş beleşlik yapmayın
-
@piyemonte aslında diyeceksin sadece bire çalış sınavda hepsinden çıkınca aval aval bakacak böylesine böyle yapmak lazım
-
Gelişme yok mu arkadaşlar ?
-
@bbbmmm teşekkür ederim
-
@kaymakamme malesef hocam, duyumlar patladı.
-
@cengizhanb adam bütün CBKları yazmış, sen teşekkür etmişsin. Diğer arkadaş " hepsi" diye yazmış, sen " sen bu kafayla devam" yazmışsın. Sen nasıl bir kafayla devam ediyorsun. Hem kaymakam adaylığı sınavına hazırlanıyorsun hem de milletin aklıyla dalga geçiyorsun. Sen bu davranışınla o makama kendini layık mi görüyorsun?
-
@hüseyin0016 kardeşim 91 cbk var coğu diğer cbklarin değişikliğiyle alakalı belki yeni basliyordur içeriğine bakmamıştır hepsinin de okunması gerektiğini düşünüyordur olamaz mı
-
@bbbmmm sen ne demek istediğimi anlamadın herhalde, bir daha oku.
-
Kıymetli dostlar, bugün arkadaşımla görüştüm, bana yüksek ihtimal bayramdan sonraki hafta olacağını söyledi. Bunu söylemesi üzerine biraz stem ettim çünkü ağustos ayından beri sürekli farklı şekilde duyumların geldiği her geçen ay ilan duyumunu da 1 ay sonraya ertelemenin yaşandığını bu yüzden ben de kıymetli arkadaşları yanlış bilgilendirmiş durumunda kaldığımı söyledim, bana söylediği kurumdaki amirlerinden bire bir duyduğu ve bunu aktardığını söyledi. Ben son duyum paylaşıyorum çünkü yanlış bilgilendirme yapmak istemiyorum. Bana son söylediği bu ay içi ilan gelecek sınav bayram sonrası ilk hafta diye. Herkese iyi çalışmalar dilerim
-
@asder can çelik de yaz dönemi demiş ama hangi ay olacağı hakkında ayrıntı vermemiş.
-
Kıştı bahardı derken yine yazı konuşmaya başladık sonbaharda kesin sınav var o zaman
-
@cevatcobanli444 hocam bakanlıkta 1. Ağız o bile netlik veremiyor, hele şu son değişiklikte arkadaşımın kendisine de dedim, bana geliyor ki bakanlıktaki yetkili amirler kafadan tarih sallıyor soranlara, çünkü bizzat bakanlıkta çalışan arkadaşım aralık ayı içinde amiri söylemişti. Velhasılkelam artık duyum işi tarih oluyor gibi artık, çünkü bizzat bakanlıktaki bile netlik veremiyorsa mecbur ilan bekleyeceğiz, bilsekte ona göre kpss yoğunlaşsak, süreç yıpratıcı allah yardımcımız olsun
-
@hüseyin0016 insanlar soru sorabilir bilmiyor olabilir sana bakınca acıyorum sadece burdan bi şeyler söyleyebilecek veya kendi acınası durumunu provakatif şekilde tatmin edicek o kompleksin altında ben silen bi zavallı yazık
-
@cengizhanb millet sınavla mı uğraşsın senle mi? İnsanlar soruna nezaketen cevap veriyor, sen garip hareketler peşindesin. Milletin sinirini zıplatma.
-
Sn. Bakan Afrika ziyaretleri kapsamında birkaç gün yok, osym ile protokol de halihazırda mevcut değilken bu hafta nasıl ilan gelecek? Bu hafta için tek umudum; 2021 değerlendirme ve 2022 planlama toplantılarında karar alınmış olması halinde ilanın gelebileceğidir. Zaten bu hafta kırılma noktası ilan geldi geldi, gelmez ise sınav her ay olabilir.