2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@piyemonte hocam boşverin uğraşmayın bunlar gibilerle. Hayat insana ne verirse o insan aynı şeyleri karşısındakine uygular. Bu arkadaş ne nezaket terbiyesi almış ne de görgü kurallarını biliyor. Yardım eden kişileri hakaret etmekten öteye gidemez. Eğer çalışma gibi bir niyeti olsaydı. Bu başlığın yardımlaşmak için olduğunu bilirdi ve kimlerin neler dediklerini öğrenmek için hepsini okurdu. Bu başlığı açan arkadaş ilk gonderisinde herkes faydalansın öğrensin diye kaynak ve mevzuatlari paylaşmış. Amacı çalışmak değil millete hakaret ederek egosunu tatmin etmenin derdinde.
-
@cengizhanb fındık kabuğunu doldurmayan beyninle bana cevap veriyorsun da benim yaptığım yorumu niye algılamıyorsun. Ben senin soruna tepki mi gösterdim yoksa bilmediğin için yorum mu yaptım. Önce ne demek istediğimi anla ondan sonra cevap ver. Hoş ne cevap vermesini biliyorsun ne de yazılanı okuyup algimayı.
-
boş verin ilanı. kitap satışları nasıl gidiyor? kurslar çok kayıt alıyor mu?
-
Güncel duyum? Hareketlilik?
-
Bahar ihtimali kendini yaza bıraktı
-
Şubat ayının bitmesine son 5 gün
-
14 Mayıs veya 4 Haziran Bence
Tahmindir Duyum Değildir -
Bu tarih olayı sınavın ta kendisinden daha stresli yahu.
-
Tarih konusunda özel durumları olanlar hariç (askerlik, ameliyat vs) takılanlar muhtemelen sınavı geçemeyecek. Bu sınav süreç sınavıdır. İlk 400 kişiden bahsediyoruz ve bu kişiler de zaten hali hazırda "haldır haldır" çalışıyor. Tavsiyem tarihi unutup konuları özümseyebildiğiniz kadar özümsemeye çalışın. İlan mutlaka gelecek. 1 ay önce sonra özel durumlar harici bence hiçbir anlamı olmayan ufak detaydır. Herkese kolay gelsin.
-
@umtt44 Sınavı kazananlar haldir haldir çalışıyor kısmına katılmıyorum . Geçmiş senelerde defalarca kazanmış biri olarak. Elinde ki not sağlamsa bir sonraki sınava sadece eklemeler yaparak girersin.
İlana takılmamak kısmına da katılmıyorum . İlan gelmeden şahsen ben motive olamazdım olamıyorum da -
@olursaekime Sözüm sürece yeni hazırlananlaraydı aslında, belirtmemişim. Şahsi birikiminiz vardır, çalışmadan da kazanırsınız lafım yok. Yeni başlayan birisi ilan odaklı olursa bu sınavı kazanamaz. 2 ayda kazanılabilecek bir sınav değil bana göre. Yine de herkesin kendi takdiridir, naçizane öneride bulundum.
-
Sınava haldır haldır çalışanlar genelde sınav tecrübesi olanlar değil.yeni mezun olmuş veya hali hazırda son sınıf olanlardır.tecrübeli olanlar bilir ki haldır haldır çalışmak değil bu sınavın mevzusu doğru çalışmak.son zamanlarda öyle çok türedi ki malum çağımızın son trendi blogerlık. İnstagramda kaymakam_hanm kaim_bey gibi hesaplar açıp çalışma masaları bir de masaya davet etmeler çarşaf çatşaf hazırlanmış notlar, üst üste yığılmış bütün yayınların var olduğu kaynak cümbüşü.bir bana mı tuhaf geliyor.bir de sınav sonunda kazanamadık ama yılmadık,vazgeçmek yok motive yazıları paylaşmalar..arkadaşlar ilk yapmanız gereken şey önce gireceğiniz sınavın analizini yapmak.öyle bir sınav ki bazen çok çalışmak faydadan çok zarar veriyor detaylarda boğulurken asıl meseleden uzaklaştırıyor.milim puanlar oynuyo sıralamada bazen tek bir yanlış soruyu boş bırakmadın diye bile giremiyorsun sıralamaya.demem o ki harıl harıl çalışmak yerine doğru stratejiyle kararında çalışmak bu sınavın formulü.yeni başlyanlara nacizane tavsiyemdir
-
@mia6619 çok doğru bir noktaya deginmissin hocam.Giriyoruz öyle değişik sorular soruluyor ki gruplarda yani çıkması imkansız gibi.Bu yüzden asıl sorulara odaklanma da sıkıntı çıkıyor.
-
2018'den önce bu kadar kaynak yoktu sayabileceğiniz bir kaç hoca vardı. Şimdi inanılmaz bilgi ve hoca kirliliği var. Rekabet iyidir ama bu konudaki rekabet adaylar aleyhine dönmeye başladı.
-
@görünmez-el kesinlikle katılıyorum.eskiden kimin bu sınava hazırlandığını mülakat listesi açıklanmadan bilmezdik şimdi hem sınava hazırlanmanın reklamı hem kaynak reklamı.normal seyrinde çalışanister istemez ben yetersiz mi kalıyorum acaba bunalımı yaşıyor.her şey reklam oldu malesef
-
Bu işi iyice ticarete döktüler Mevzuatı kopyala yapıştır yapıp kitap yazıyorlar. Sürece yeni girenlerde Hocam da Hocam diye peşlerine takılmış. Arkadaş hoca olmak öyle kolay mı ya. Piyasayı az çok biliyorum Pasta çok büyük sağlam para kazanıyorlar. Dikkat edin.
-
@safitürk69 eskiden bu sınav süreci çok samimi ve ciddi olurdu. Ama artık iş menfaat ve maddiyata döndü. İyi insanlar gitti piyasa ne olduğu belirsiz hocalara! Kaldı.
-
güncel bir gelişme yok mu ?
-
@kaymakamme hocam yaza kaldı diyorum sınav
-
@kaymakamme ilan yarın gelmezse artık yaza kadar gelmez bana göre