2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Themis Tarih ve Themis İnsan Hakları kitabını tavsiye eder misiniz? AÖF kaynaklarından çalışmada zorlanıyorum bu kaynaklar nasıldır acaba
-
@saystowin hiç kullanmadım laki aöf çalışmanı tavsiye etmem çok detay. ünite sonu sorular ve çıkmış sorularını çözmen yeterli. konu anlatımı olarak o kadar kitap aldım yeterli gelmedi
-
Bu mesleğin hayali bile insanı mutlu ediyor. Ben iki defa mülakata kaldım ama olmadı. Bir süre ara vermiştim. Şimdi tekrar yerimizi aldık. Hepimiz hakkında hayırlısı.
-
@katona hocam iki kere kazanan bir aday olarak çalışma tarzınız nasıldı hangi kaynakları kullandınız
@ayhanistan anladım hocam teşekkürler
-
@katona @saystowin 'e yardımcı ol hocam ben daha mülakat göremedim
-
@saystowin hocam ahmet nohutcu idare hukuku konu anlatımı ve themis anayasa kullandım. Tarih için belirli bir kaynak kullanmadım Türkiye ekonomisi yasin çoban insan hakları sıkıntı bir dersti çok geniş ve az soru çıktığı için insan çok önemsemiyor, iktisat için monopol analiz kitabı çok faydalıdır. Onun dışında günde en az 6 7 saat çalışıp hergun ezber yapmak gerekiyor. Soru üzerinden çalışmak da çok önemli yanlış cevapladigin soruları doğru cevaplarını not alıp ezberlemek. Aynı soruyu defalarca çözmek gerekiyor. Ben şimdi bir kurumda çalışıyorum ama kaymakamlık hayali hep aklımda. İnsan bir kere girdimi bu sınav sürecine bir turlu bırakamıyor.
-
ateş insan haklarını kullanan var mı arkadaşlar ? Fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.
-
@öylesinebiri kullandım hocam çok detay var lakin. bölüm sonlarına özet koymuş o çok hoşuma gitti. bakacagınız yerleri iyi bilirseniz çok faydalı olur. kaide soru bankasıyla pekiştirin. sorularınızı kendınıze göre eler sonra yıne çözersiniz
-
@ayhanistan birleşmiş milletler kısmını sözleşmeleri beğendiniz mi hocam benim sıkıntı yaşadığım kısım genellikle uluslararası kısım
-
@öylesinebiri hemen bakıp yazıyorum
-
@öylesinebiri, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ayhanistan birleşmiş milletler kısmını sözleşmeleri beğendiniz mi hocam benim sıkıntı yaşadığım kısım genellikle uluslararası kısım
çok detaylı işlemiş hocam protokoller ve denetim yolları. sözleşmeler de ve protokollerde yer alan hakların hepsi detaylı. hatta ben böyle oldugunu bıle unutmusum 365-434 arasını sadace bm ye ayırmıs. uluslararasını da ulusalıda detaylı almış hocam. toplam 540 sayfa
-
@ayhanistan teşekkür ederim hocam size de zahmet verdim
-
selamlar, kolay gelsin herkese. online kaymakamlık kursu önerebilecek biri var mı acaba? şimdiden herkese başarılar dilerim.
-
@peko23 garantili kaymakamlık aldım yetki uzemden 600 tl . gönderdikleri kitaplar zaten 350 tl tutuyor. öylesine yazıldım. idare mikro ve t.e gördüm şimdiye kadar. mikro hariç idare eder. baktım bana hitap etmiyor dınlemedim mikroyu. diğerlerini bilmiyorum alanlar yardımcı olur inş.
-
SINAV İLANI GELDİ... yazsın biri artık
-
@fthdyngc Kalp krizi mi geçirteceksin hocam, böyle de rakip elenmez
-
@fthdyngc, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
SINAV İLANI GELDİ... yazsın biri artık
4 haziran 2022 cumartesi giydim fesi…
-
@fthdyngc aman ne yapıyorsun hocam. KPSS geldi, kapıya dayandı.
-
Ne güzel heyecan oldu
-
K.makam aday şube müdürlüğünü aradım temmuz ihtimalinin olmadığını sınavın bu yıl kesin fakat en erken eylül ayında olacağını söylediler ki süreçte bunu gösteriyor ağırlığı kpss ye vermekte fayda var.