2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@hasan5455 neresi hangi dersane bilelim de gitmeyelim
-
@amirim bu saatten sonra o tarihlerden önce olmaz zaten. Eski amirimle alakan falan yok senin.
-
Tarih belirsizliği motivasyonu bayağı düşürdü. Motorlarda güç kalmadı, ateşlenmiyor artık.
-
@piyemonte çünkü sınav yakın diye diye gazı verdiler, kandık inandık küreklere asıldık.. derman kalmadı hocam dediğiniz gibi.
inanın ne istek ne azim... güç bela çalışmaya çalışıyorum. -
Aslında Kurban Bayramı'ndan sonraki hafta takvim boş.Bu önümüzdeki iki hafta da gelmezse sonbahara kalacak gibi.Artık eskisi gibi duyum getiren de kalmadı.
Sonbahara kalırsa üstteki arkadaşlarında dediği gibi erken başlayanlar motivasyon kaybedebilir. -
arkadaşlar merhabalar,
-
@azimlihkhk yapma kardeşim, atma şu zehirli oku atma :)))
-
@azimlihkhk tam kurtulduk derken…
-
@azimlihkhk hesabınızın kurulma saatinden belli memnuniyetiniz zaten bende tam tersini düşünüyorum sizin için, özellikle de iktisat kitabı konusunda
-
@azimlihkhk 1 ileti, 6 profil görüntüleme, 3 saat önce katılım çok iyi ya maşallah
Valla acıdım Törehan hocaya
Varsa bütçemiz alalım arkadaşlar her kitabından 5-10 tane
Malum havalar iyice ısınmadı soba yakarız odun niyetine çatır çatır yanar. Hoca da kazanmış olur -
Olurda kitap çıkaracaklara tavsiyemdir, 30-40 hesap açın, hem forumda hemde instagramda, kitabınız mutlaka satacaktır
-
@azimlihkhk buda sensin kesinlikle.. sana boş yere demedik ziyaa..
kafa kurcalayan şey.. senin metin aydın hocanın sorularını çalıp.. protokole monte ettiğin gerçeği ile ki ahmet nohutçu önsözü yazmamış olmasa.. davalık idin.. yoksa 6300 soru nasıl yazılır bir dersten?… “sadece bir dersten?”.. sorularının çözümsüz olmasıda ispatı.. sağdan soldan toplama sorular olduğunun..
murat aksel gibi kaç hocaların instagram hikayelerini bile kendi hikayende izinsiz.. hoca isimi kırparak çaliyor olman.. öğrencinin gözünden kaçıyor zannediyorsun..
hukukta bile böyle hezeyanların var iken .. iyiyim dediğin hukuk bir yana.. “özellikle iktisat” kitabına çok iyi demen.. kendine öğrenci süsü vererek…
çok iyi ve yardım sever birisi olduğun konusu.. hele ki kızlar konusunda -
şahsi bir fikir paylaşımında bulunmuştum; begenmemişsimiz, hoşunuza gitmemiş saygı duyarım.ama bu sitede sürekli olarak birilerini düşman etme itibarsızlaştırma çabaları da hiç hoş değil.ayrıca ne gorusmuslugum ne de konusmuslugum vardır.
-
@azimlihkhk yapma işte hocam. Unutulmasını bekleyip devamlı birilerine itibar kazanma çabası neden? Burası hazırlık platformu herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Sende hesabını açar açmaz hoca seviciliğine soyunuyorsun. Ya liseli genç bir çocuksun ya da bildiğin menfaatin var.
-
internet üzerinden kurs önerisi olan var mıdır arkadaşlar ?
-
@leventdespoir Youtube
-
Daha Nisan ayındayız. Sınav eylül-ekim bandında olacak diye çalışmayı bırakıp geçen seneki gibi tak diye bir ilan ile karşılaşırım diye endişe etmiyor değilim. Bir taraftan da 5-6 ay durmadan çalışmak gibi bir lüksümüz de yok. Bu sene hiç hoş olmadı, hiç.
-
@kethüda, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Daha Nisan ayındayız. Sınav eylül-ekim bandında olacak diye çalışmayı bırakıp geçen seneki gibi tak diye bir ilan ile karşılaşırım diye endişe etmiyor değilim. Bir taraftan da 5-6 ay durmadan çalışmak gibi bir lüksümüz de yok. Bu sene hiç hoş olmadı, hiç.
Sınav Eylül- Ekim bandında...
-
@amirim hocam kesin mi ? Çünkü kpss ye yönelecek arkadaşlar vardır, tahmininiz ise tahminim diye belirtseydiniz, yok kesinse onu da hocam. Yanlış anlamayın itham etmek için söylemiyorum
-
Arkadaşlar sizce 30 yaş ve daha üstü olmanın kaymakamlık yarışında negatif bir etkisi var mıdır? 30 yaş üstü kazanan kaymakam adayı pek bilmiyorum. Gerçi 30 yaş üstü mülakata giren de az ama... Resmen bir grup 30 yaş üstü aday sendromuna gireceğiz