2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Cumhurbaşkanlığı kararnameleri özetleri ve soruları için buradan da faydalanabilirsiniz: https://t.me/kymkm
-
İki hafta içinde ilan gelmezse sonbahara kalır.Gecen seneki gibi sürpriz bir ilan gelse ne güzel olur
-
@saystowin temmuz- ağustos aylarında takvim dolu. Haziranda da YKS var. Keşke olsa ama zor ya. Bu haftanın ortasına kadar bir şey gelmezse KPSS'ye yönelmek daha yararlı
-
@saystowin eylül.. ekim olacak sınav… mart.. nisan gibide eğitim falandı derken.. süreç tamam olacak… ekim daha yüksek.. iki üç ay sonrasıda biliyorsunuz genel seçim …
not: seçim işleri müdürü falan değilim.. -
Aslında temmuz ayında takvim çok da dolu değil. Ayın 3'ünde dgs, ayın 31'inde ise kpss var. Bir haftaya da e-yds koymuşlar. İkinci hafta boş. Yani 9 temmuz cumartesi günü ideal bir gün aslında. İlanın sınavdan 55-60 gün kadar önce geldiği düşünülürse halen daha temmuz ihtimali var gibi görünüyor. Eğer öyleyse İlan da bayramdan sonra ayın ortasına kadar gelebilir.
Bir de şöyle de bir yanılgı var. Seçime kadar bir tane sınav yapılacaksa şayet, bu sınavın ne zaman yapılacağı çok da önemli olmaz. Temmuz olmuş Ekim olmuş fark etmez.
Eğer ihtiyaç varsa, geçen seneki gibi bir aya kalmaz ilan gelir ve temmuzda sınav olur. Yok eğer böyle bir aciliyet yoksa yine sonbahara kalmış oluyoruz ki sağlık olsun demekten başka bir şey gelmez elimizden. -
@kethüda 9 Temmuz, Kurban Bayramı 1. günü
-
@piyemonte vay arkadaş. Sonbahara kalmışız da haberimiz yok
-
@kethüda Haziranın 2. haftası olur mu bilemem. Yani YKS'nin bir hafta öncesi. Sonbahar yüksek bir ihtimal
-
@piyemonte haziran ihtimali zor gibi ama imkansız da değil.
Aslında takvime çok da bakmamak lazım. Hatırlarsan 3-4 yıl önce kaymakamlık sınavı ile YSK müdürlüğü sınavı aynı gün yapılmıştı. Adam sınav yapacaksa her hal ve şartta yapar. -
@kethüda ysk demişken, 2018 den beri ilana çıkmadı ysk. Duyum var mi
-
@mülki-amir piyasada kitabı, kursu varsa duyumu da gelir.
-
@zeustraus benim için daha iyi olur ben marttan beri Kpssye ağırlık vermiştim ama yaklaşık altı aydır neredeyse her ay sınav olacak diyen hocalar bizleri yanılttı.Sonbaharda sınav olursa önce başlayanlar son düzlükte motivasyon kaybı yaşayabilir diye düşünüyorum
-
@saystowin bu hafta ilan gelmezse bende haftada bir gün icin koyduğum insan haklari dersini bırakıp coğrafya, matematik çalışacağım.
-
Kendi adıma ve sürece erken başlayan dostlar adına üzgünüm zira sınavın sonbahar aylarına kaldığı maalesef her geçen gün daha da netlik kazanıyor. Mühim olan bu süreçte mevcut seçenekler arasında doğru ve mantıklı tercihi seçebilmek. Müdavimi sayılan Sayıştay'ın da Temmuz ayında olacağı söylentileri tercih konusunda kafa karıştırıcı oluyor. Henüz bir yerlerde çalışmayan dostlar tercih konusunda önemli bir dönüm noktasındalar. Sonbahar aylarına çok uzun bir süre var, motivasyonu korumak oldukça zor olacak. Allah emek veren tüm dostlara sabır ihsan etsin
-
@mülki-amir kurumici açık kapatılıyor sınav olma ihtimali yok artık
-
inşallah bu hafta ilan gelir de rahatlarız artık. amma stres yaptırdı bu sene ya
-
Buradan önce Aralık, sonra Nisan sonra Haziran şimdi de sonbahar ayında sınav bekliyoruz diyerek ortağı olduğu kursa öğrenci devşiren şahsa bir çift lafım var, itibarını iki paralık etmeye değer miydi gerçekten ? İki kuruş para kazanmak için 40 tıkla atmaya binlerce öğrencinin hakkına girmeye deger miydi ?
-
arkadaşlar merhaba, kaymakam adayları şubesini hiç arayan var mı son zamanlarda? ben daha önce burayı aramadım da, arasak mı bilgi alabilir miyiz hiç bu yöntemi deneyen var mıdır?
-
@kurumzede Aynı durumda olan birçok arkadaşımız var. Bu kadar insanın vebali ne olacak ?
-
@mia111, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@kurumzede Aynı durumda olan birçok arkadaşımız var. Bu kadar insanın vebali ne olacak ?
Para hırsı gözlerini karartmış, vebali kim düşünür ki ? O bahsedilen tarihlerde sınav hiç gündeme gelmedi aslında... Temmuz- Ağustos 'dan önce kimse sınav beklemesin.