2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@heisenbergww telegram anketini baz alıyorsanız yanıltabilir hocam şahsen benim açımdan hiçbir hükmü yok
-
Gecen sene 77 ile mülakata kalamayız korkusu verdi bu forum İlk yapılan yorumlar en verimli yorumlar. Veriye ulaştıkça yanlış yorum yapmaya başlıyoruz. Zira veriler pek dogru olmuyor. 20 tane 80 görürsek oooo herkes 80 aldı diyebiliyoruz. İşin aslinin öyle olmadığını her sene sınav bize gösterdi ama öğretemedi. İlk hissiyat kontenjan dolmaz hissiyatı idi. Yine yeniden o ilk hissiyatimiz olacak. Çok çok kolay bir sınav olsaydi dahi inanın( yanı eh işte denilecek adaylar icin) o baraj 73-74 lerde olurdu. Tadı değişen bir sınav icin kontenjanın dolmasını beklemek biraz garip
-
@hedeff forum listelerini mukayese ettim hocam 2020 yilinda 80 ustu 10 kisi var 2021 de27 kisi 2022de de 27 kisi var
-
@heisenbergww 2020 listesine dikkat etmemiştim hocam birde o zamanlar forum daha aktifti sanki inşallah süpriz olmaz bizler için
-
2021 yılında aldığı puanın üstüne çıkan sayısı bir elin 5 parmağını geçmez iken, 2021'de 77 üstü aldım diyenlerin 70 civarında zor gelir dedikleri bir sınavda nasıl olur da bu sınav 73-74 arasında kalır diye düşünülür pes doğrusu. Kalacağı bant en düşük 70 bu kuvvetle muhtemel, en yüksek ise 71 küsur. Yani bunun daha ötesi yok arkadaşlar. Daha bir de yanlış hatırladığı, değiştirdiği soruyu doğru gibi kabul edip baraj altında kalacak sayısının fazlalığından da söz etmek istemiyorum.
-
@antimülakat Listeye yazdığı puan gelmeyen çok kişi olucak
-
@dervisoglu illa ki. Son dakikalarda çok fazla değişiklik yapılıyor. Hatta son 2 dakikada 4-5 soru değiştiren oluyor. Şimdi hepsini net hatırlaması kolay değil. Nabzın çok hızlı attığı dakikalar. Hal böyle olunca gerçeği %100 hatırlamak öyle kolay iş değil. Bilmem kaç soruya tekrar tekrar göz atıyoruz. İşaretle sil, işaretle sil. Sürekli bir değişiklik oluyor. Ben beklediğimden 5 net düşük geldi diyenleri biliyorum. İşte burada biraz fazlasını istemek devreye giriyor ve değiştirdiklerimizi dahi doğru olarak kabul ediyoruz.
-
Açıklandı. Ama Kpss Önlisans sonuçları
-
arkadaşlar günaydın herkese. kpss önlisans da açıklanmış bi an kaymakamlık sandım ufak bir kalp krizi yaşadım ama geçti. yarın saat 10da da bizimkini açıklarlar gibi geliyor kalmadı bişey sanki açıklayacak.
-
Linkçiler göreve
-
@slimreaperr yüreğimize indirdin
-
@slimreaperr bir an mı dedim
-
@karınca13 heyecan tavan yaptı artık bunun üstüne de heyecan olmaz o yüzden rahatlayın diye yaptım
-
Linkçi kardeşlerimiz neredesiniz bi el atın artık
-
2-3 tane daha sonuç var açıklanacak olan bence pazartesiye kalır bizim sonuç.
-
Rüyamda gördüm bugün açıklanacak
-
Kpss önlisans 25. günde açıklanmış oldu. Kaymakamlık da 9-10 kasım gibi açıklanacaktır.
-
Kaldı max 7 gün. Bence artık her an açıklanabilir, açıklanması da süpriz olmaz 18 gün geçmiş sınavın üzerinden. Kimseyi de beklentiye sokmak istemem ama tabi..
-
@elmalma hocam bir de standart sapma olsaydı süper olurdu
-
@elmalma bütün sınavlarda var ama kaymakamlıkta nedense yok