2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@pareto06 şu an 5 link açık durumda bir sınav sonucu geliyor bence ama hangi sınav göreceğiz
-
@babil yarın akşama kadar hepsini açıklar bence ama inşallah kaymakamlık da olur içinde
-
@babil yine bir zehirli ok geldi F5 tuşuna abandım bekliyorum
-
@slimreaperr inşallah hocam
-
@pareto06 https://www.osym.gov.tr/TR,24067/2022-kpss-ortaogretim-sinavi-icin-sinav-gunu-acik-tutulacak-ililce-nufus-mudurlukleri-03112022.html ( duyurular kısmında en son açıklanan duyuruya tıklayınca bu link çıkıyor üstte. TR,24067 kısmının sonundaki sayıyı değiştirip 24068,24069,24070... vs yapıp enter yapıyoruz eğer enter yaptıktan sonra anasayfaya yönlendirirse yazdığımız sayıdaki link açık demektir. Eğer enter yaptıktan sonra Uygulama şu an isteğinize cevap veremiyor! diye uyarı çıkarsa ekrana o link kapalı demektir. )
-
Geçen yıl kaç günde açıklanmıştı?
-
@slimreaperr hocam linkler şuan açıldıysa kısa sürede duyum sonuç vs gelmesi gerekmiyor mu yoksa 2 3 link şuan bile açılsa istedikleri zaman mı yayınlıyorlar
-
@hedeff hazırlık anlamına geliyor istedikleri zaman yayınlarlar. Hemen olması şart değil ama yakın demektir.
-
@heisenbergww 10 temmuz sınav tarihi resmi takvim sonuç tarihi 10 ağustos açıklama tarihi 4 ağustos
-
@slimreaperr teşekkür ederim:)
-
@hedeff tesekkurler hocam
-
@slimreaperr ve @babil teşekkür ediyorum arkadaşlar sağ olun aydınlandım valla artık bi de bu linklere yardırırız.
-
@antimülakat canmavi başka bir forum sitesinde 2020 hakimlik mülakat sayfasını trollemişti. Forumu kardeşi için takip ettiğini söyleyip şerh düşmeden şu gün kesin açıklanacak deyip iddiasının da hep arkasında durup binlerce kişiyi umutlandırmıştı. Onun dediği tarihten 2 ay sonra falan açıklanmıştı mülakatlar. Hakimlik forumlarında kendisi büyük trol olarak bilinir..
-
@hedeff, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@heisenbergww 10 temmuz sınav tarihi resmi takvim sonuç tarihi 10 ağustos açıklama tarihi 4 ağustos
O zaman 25 gün klasik olup gününde açıklanabilir diyebiliriz.
-
@kaimakamaday yani hocam takvime uymadıklarıda oluyor tüm sınavlar için takvimde ki tarihte açıklansa kimse beklentiyede girmez ama belli olmadığı için malum böyle bekliyoruz:))
-
Arkadaşlar forumda netler toplanıp ortalama tahmini olarak da 72 küsuratlı bir sayı söylenmişti. O ortalama 400 kişiye göre mi söylendi yoksa 800 kişi mi?
-
@elmalma şahsi olarak görüştüğüm birisi. Bahsettiğin konuyu tam bilmiyorum ama illa bir gün sorarım. Makul mantıklı bir açıklaması vardır diye düşünüyorum. Daha önce kaymakamlık mülakatı görmüş birisi.
-
@ahmet12-0 bunu bende merak ettim hocam
-
@hedeff yarın ola hayrola ... 70/629
-
@ahmetdeniz111mia yarın mı açıklanacak