2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
ÖSYM mesaiye saat 10’da başlıyormuş Her gun saat 10’da birşeyler açıklıyor
-
hayırlı cumalar arkadaşlar. var mı haber
-
@hiyerarşi Hayırlı cumalar dostum. Şöyle bir haber var: ÖSYM az önce TUS yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Takviminde pek bi sınav kalmadı açıklayacağı. Kaymakamlık da her an açıklanabilir bence, sürpriz olmaz artık açıklanması ama kimseyi de beklentiye sokmayalım zaten en geç 6 gün sonra açıklanacak
-
Takvime göre bizim sınavdan önce açıklanacak 2 sınav kaldı. Linkçiler göreve
-
@mülki şuan 5 tane açık link var sabırsızlıkla bekliyorum:)
-
Bu tarih itibariyle Ösym sonuçları bakanlığa iletmiştir diyebilir miyiz?
-
Geçen sene ve önceki senelerde saat kaçta açıklanmıştı sonuçlar acaba?
-
@elmalma saat olarak hatırlamıyorum ama öğleden önce ve öğleden sonra açıklandığına şahit oldum
-
2019’da akşama doğru 4-5 gibi.
2020 ve 2021’de sabah 9-10 gibi. -
@elmalma ösymnin Twitter hesabının aramalar kısmına kaymakamlık yazınca çıkıyor. 2019 16:47 2020 ve 2021. 10:00
-
Sandıkları terk etmeyelim arkadaşlar gün daha bitmedi şaka bi yana sanırım hep 10da açıklanıyor. Bugün de açıklanmadı ise 10kasım günü açıklayacaklar heralde
-
Bugün de TUS sonuçları saat 10.00 da açıklandı. Demek ki böyle bir teamül var. Pazartesi saat 10.00'a odaklanmak lazım o zaman. Hafta sonu açıklanabilir mi ki, tecrübeli arkadaşlar?
-
@elmalma her gün 1 sonuç açıklıyor demek ki bizimki 10 kasıma kaldı. Öğleden sonra yds dus açıklanmazsa 10 kasım deriz artık.
-
son yapılan sınavlarda yanlış sayılarının çok fazla cıktıgı adaylar tarafından gündeme getiriliyor. nedir bunu aslı, bilen var mı acaba ?
-
@werder-veremem ne işaretlediğini bilmeyen kişilerdir %90 ihtimalle
-
DUS ve STS diş hekimliği erken açıklandı.
Kaymakamlık da erken açıklanacak büyük ihtimalle.
-
@ceterissparibuss hadi bakiimmm
-
@ceterissparibuss tam beklemeyi bırakıp ümidi kesiyorum ösym heyecanını diri tut diyor
-
Açık link var mı? Perşembeye kadar bizim sınav, yds ve ortaöğretim kpss sınav soruların açıklanması hariç bir şey programda gözükmüyor.
-
Yarından itibaren her sabah saat 10'da teyakkuzda olunsun.