1 Ağustos/7-8 Ağustos 2021 KPSS A
-
Sorular yayınlandı arkadaşlar.
-
Puanlar düşer mi bu sene?
-
@elnogate maliye ve muhasebe geçen seneye göre zordu standartın üstünde kalan iyi puan alır
-
Netlerimizi yazsak en azından bir fikir verir genel olarak hangi alanlarda zorlandığımız hakkında
-
Arkadaslar merhaba gecen sene p24 den 90 ve uzerı almıs bır arkadasımız varmı?varsa netlerını rıca edebılırmıyım ozelden.teşekkürler
-
Arkadaşlar soruların bazılarında hata var sanki.Borçlar hukuku para borcunun ifa yeri gibi
-
herkese geçmiş olsun arkadaşlar. umarım dilediğiniz puanlar gelir.
-
@duygu55 doğru o soru hocam. Benim kitabımda aynen sorudaki gibi yazıyor.
-
@duygu55 Soru doğru. Çünkü para borçları alacaklının ifa zamanındaki yerleşim yerinde ifa edilir. Soruda ise alacaklının sözleşmenin kurulduğu sıradaki yerleşim yerinde ifa edileceğini söylemiş. Dolayısıyla o önerme yanlış oluyor.
-
Her sene netler havada uçuşurdu bu sene net yazacak mecali kalmadı kimsenin galiba sınavın zorluk derecesinden dolayı
-
Netleriniz nasıl geldi arkadaşlar ?
-
HUKUK 24 D 15 Y
İKTİSAT 32 D 6 Y
MALİYE 30 D 10 Y
MUHASEBE 24 D 11 Y
GYGK 64 NET -
@istanbulsiyasal telegramda 100 lü netlerde millet
-
@gencbiraday bence sınava giren kişi sayısı az. 2 senedir takip ediyorum, cevaplar açıklandıktan sonra buralar alev alevdi. Herkes netini yazar puan sorardı. Yüksek net yazanlara kızarlardı "madem bukadar iyi net yapıyorsun kaç puan alacağınıda bilirsin" derlerdi. Bu sene sadece bir kişi netini yazmış..
-
Hukuk 18 net
İktisat 27 net
Maliye 22net
Muhasebe 13 net
Gkgy 68 net bu netlere 80 gelme ihtimali var mı? -
@lilith hocam 76 filan gelir gecen seneye gore
-
Ben bakmadım korkuyorum hala
-
@sicilyalı nerden biliyorsunuz sayının az olduğunu hocam
-
@raxog39 iktisata nerden çalıştınız hocam ya tebrik ederim ben iktisatı hem çok seviyorum hem güveniyodum kendime ama iki senedir 22netlerdeyim sinir bozucu benim için
-
Bu sene sınava girmedim,geçen senenin puanı var zaten esas olan şu ki sene sonuna kadar guy ilanı gelecek mi ?