2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Son 5 dk…..
-
@siyahadam Hocam gelecek haftaya kaldı diyebilir miyiz?
-
@mülki-a İnsan bir heyecanlanıyor yine de
-
@mülki-a Hay Allahım ya
-
@makamkam yanlış hatırlamıyorsam 2018de cumartesi gününe sarkmıştı gece 2 civarlarına
-
@mülkiidare110 Hadi bakalım inşallah. Elimiz f5'te bekliyoruz Hocam.
-
@mülki-a neyseki 1,2 saat demedin..:)
-
@makamkam bakalım hocam bende bekliyorum. Açıklanmazsa 2ye kadar beni ekran başında beklettin deme
-
@mülkiidare110 Hahah yok yok sen demesen de ben yapardım zaten
-
@mülki-a üstatlar dostum gece gece dalga geçmesen mi
-
@mülki-a Panelime çok sayıda şikayet düştü hakkınızda. İnsanları umutlandıracak / umutlarıyla oynayacak paylaşımlardan sakının tekrarında bir haftalık ban yersiniz tekrar ederseniz kalıcı olarak forumda yasaklanırsınız bilginiz olsun.
-
Cumleten Hayırlı sabahlar arkadaşlar
-
Duyum vs yok mu kimsede arkadaşlar en azından heyecan oluyordu.
-
@mehmet-kemal-bey duyum değil ama bence en mantıklı duran geçmiş verileri de birleştirince ayin 21'ini 22'sine bağlayan gece açıklanacak gibi.
-
@finansalanaliz inşallah hocam site yenileye yenileye bir hal olduk
-
@finansalanaliz tahmin veya beklenti heyecanlanmaya yetmiyor sağlam duyumu olan kişilerin paylaşımı lazım ama onlar da artık yoklar...''loading..'' ciler buralara uğramıyorlar artık..böyle olunca da buraların tadı olmuyor.
-
@erickcartmann, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
21.10.2021 gece yarısı açıklanacak.
Muhtemel yeni sınav Mart ayı sonunda . Herkesin hakkında hayırlısı olsun.Arkadaş duyumunu paylaşmıştı.
-
@srsmn banada arkadaş mesaj attı bu hafta açıklanacakmış haberin olsun diye. Kendisi duyum almış artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum
-
Yeni sınavın Mart'ta yapılabilmesi için mülâkatların bu hafta içi açıklanması lazım. Açıklanmazsa yine yaz aylarında bir sınavla karşılaşabiliriz. Belki de daha uzun bir zamana sarkabilir. Eylül-Ekim.
Değişmeyen tek duyum 21.10.2021 gecesi açıklanması yönünde. Daha doğrusu Ekimin 3. Haftası tek konuşulan tarih.
-
@erickcartmann yeni sınavın yapılıp yapılmaması mülakatın açıklanma durumuna neden bağlı olsun ki? Eylül-Ekim mi? Yok artık! Nasılsa sallamak bedava.