2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Açıklandı, yine kazanamadık, artik bisey demiyorum.
-
@mülki Hayırlısı demek lazım heralde. Hadi iyi geceler arkadaşlar.
-
Nasipten öte yol yok 4. Kez elendik.
-
yine olmadı, benim için de son oldu. hakkımızda hayırlısı arkadaşlar.
-
@fenecus aynı durumdayız hocam. Ben artık süreci sonlandırıyorum. Yoruldum artık. Hepiniz Allah'a emanet olun. Allah hepinizin gönlüne göre versin.
-
@adnangulmez hayirlisi diyoruz tabi, de insanin nasibi insanliktan nasibini almamislarin elinde olunca insan hayiri serri ayirt edemez hale geliyor.
-
@müstağni hocam ben de çok yoruldum. Aslında kendim için değil ama ailem ve eşim için bu süreç çok yıpratıcı. Her defasında kıyısına gelip sonrasında listede olamamak çok zor. Ailemi teselli etmekten kendim üzülemiyorum. Bu insanları elimde olmadan da olsa üzmeye artık dayanamıyorum.
-
Mülakatta kazanmak diye birşey yok. Birkez daha anladım bunu tekrardan kimsesizligimizin kurbanı olduk. Geçmiş senelerde bir arkadaş nerede kaymakam görsem ilk aklıma gelen referansı kimdi acaba olacak demisti. Artık bende o kervandayim. Kazanan arkadaşlara sözüm yok hepsine hayırlı olsun. Benim sitemim adaleti mumla aradığımız bu düzene... Cehennemin olmadığını bilsem hirsimdan catlardim. Ben hakkımı ahirete bıraktım. Hepinize cümleten hayırlı geceler.
-
Adamlar alenen liste üzerinde uğraşıyoruz diyor , ayarlamaya çalışıyoruz diyor. En çok torpilin döndüğü kurumlardan biri İçişleri bakanlığı. Kaybeden arkadaşların gönlü ferah olsun
-
O kadar mülakata girdim tecrübem var şu mülakata 70 puanı layık görmemişler. Ne desem boş. Kalın sağlıcakla.
-
- defa elenerek bu defteri kapattık. daha da tek kelime etmek istemiyorum.
-
@fenecus kesinlikle hocam çok benzer bir durumdayız. Eşime ve çocuklarıma ayiracagim zamanın çoğunu bu sınav için ayırdım belki de. Mülakattan da defalarca elenince ağır oluyor. Aynı şeyleri defalarca yaşıyorsun o yüzden kafamda bitirdim artık bu sınavı. Ama şunu da söylemek istiyorum kimsenin umudunu kırmamak için listede 6. Mülakattinda kazanan arkadaş da var. O yüzden imkanları elveren arkadaşlar kafayı eğmeden çalışmaya devam. Allah hepinizin yolunu açık etsin.
-
Geçmiş olsun. İnşallah bir faydam olmuştur. Benim ancak faydam sınav şu zaman, mülakat şu zaman. Kendime faydam olmamış. Allah'a emanet defalarca elendim. Bur gun hak edene hakkı teslim edilir...
-
Kazananlar için hayırli, kaybedenler için hayırlısı olsun.
-
Kazananlara hayırlı olsun dostlar. İlk mülakatta elendik. Yaş 25 buradan komisyona sesleniyorum yine geleceğim ️
-
Gecen sınav zamanında annemi kovitten kaybetmiş sınava oyle girip mülakatta elenmistim. Bu sene de sınav günü dugun vardı dugun tarihini değiştim sınava girdim. Bu hafta babamın by pass ameliyatı olacak ve ben bir mülakattan daha elendim. Belki bir işarettir bunca şey. Hayırlısı diyorum. Kazananları tebrik ediyorum güzel yarıştı. Hoşçakalın. .
“ Hayat bir sınav. “
-
@tyr61 eğer hakkınız yendiyse , hakkınızı yiyenin yedirenin gözüne dizine dursun.
-
Bizde elendik arkadaşlar. Hakkımız yendi mi evet yendi şöyle örneğin diyelim ki sıralamamız 120 ise 121. Kişi alınmışsa hakkımız yenildi. Allah yukarıda eğer sınav sonucuna göre 110 kişi alsalardı içim yanmazdı. Biz beceriksiz çıktık deriz sınavı yapamadık deriz 110daki sıralamaya giremedik deriz
Hakkın divanına varınca hakkını alır karınca -
Öncelikle kazanan arkdaşları tebrik ediyorum. 6 yıldır bu sınava hazırlanıyorum. Bu yıl ilk kez mülakata kalmıştım olmadı. İnsan ister istemez üzülüyor. Mülakat sürecinde bu denli referansın önemli olduğunu bilseydim bu işe hiç gönül vermezdim. Bende bu defteri burada kapatıyorum. Kalın sağlıcakla...
-
Adam mülakata son sıradan girmiş , komisyonda nasıl bir istatistik bilgisine sahipse , öyle bir puan vermişler ki yine son sıradan listede