GAİB Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021
-
GÜNEYDOĞU ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ
PERSONEL ALIMI DUYURUSU
1- Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’ne 15 (Onbeş) Uzman Yardımcısı, 1 (Bir) İdari Memur ve 1 (Bir) İdari Memur (Engelli) olmak üzere toplam 17 (Onyedi) personel alınacaktır.2- Uzman Yardımcısı kadrosu için 06.09.2020 veya 01.08.2021 tarihlerinde lisans mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarından KPSS P3 puan türünden asgari 70 puan almış olmak ve İngilizce’den 2019, 2020 veya 2021 yıllarına ait Yabancı Dil Sınavlarından (YDS/ e-YDS) en az 70 puan veya uluslararası kabul gören dil sınavlarından ÖSYM tarafından yayımlanan Yabancı Dil Eşdeğerlik Tablosuna göre 70 puana karşılık gelen asgari puanı almış olmak, (İkinci yabancı dil tercih sebebi olacaktır.)
3- İdari Memur kadrosu için 06.09.2020 veya 01.08.2021 tarihlerinde lisans mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarından KPSS P3 puan türünden asgari 70 puan almış olmak.
4- İdari Memur (Engelli) kadrosu için 15.11.2020 tarihinde yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS P3 puan türünden asgari 70 puan almış olmak ve en az %40 oranında engeli olduğuna ve çalışabilir durumda olduğuna ilişkin sağlık kurulu raporuna sahip olmak.
5- Son başvuru tarihi 25 Ekim 2021 Pazartesi günü olup, sınava katılma şartları ve sınava ilişkin ayrıntılı bilgiler Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri web adresinde yayınlanmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
GÜNEYDOĞU ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ
TELEFON WEB ADRESİ ADRES
0 (342) 211 05 00 www.gaib.org.tr
Mücahitler Mah. Şehit Ertuğrul Polat
0 (342) 211 05 63 Cad. No:3 Şehitkamil/Gaziantep
0 (342) 211 05 66
0 (342) 211 05 78 -
Uzm. Yard. kaçla kapatır fikri olan?
-
@nonamemen herkesin merak ettigi sey umarim 70 i görür
-
@theturinhorse :))) hocam daha önce bir ilana başvurumadım da. Fotoğraf isteniyor. Biyometrik mi olacak yoksa normal vesikalık mı?
-
@theturinhorse bir de gömlek kravat vs giymemiz gerekir mi?
-
@nonamemen normal vesikalik yeterli. Mulakatlarda Siyah veya lacivert takim elbise giyebilirsin.
-
@theturinhorse teşekkürler emin olamadım. yine de gömlek kravat çektireyim garanti olsun.
-
Güneydoğu veya çevresinde ikamet etmeyip de bu ilana başvuracak olan var mı
-
@muddei-hususi ben ankaradan başvuracağım uzamanlığa. Kaçla kapatır uzmanlık fikriniz var mı?
-
@insan Geçen alım 2021 Ocaktaydı, puanlar böyleydi.
https://drive.google.com/file/d/1aENOsLUTblMe8svmQHKsdnAWfwPqrUzm/view?usp=sharing -
@busrao Çok teşekkürler paylaşım için
-
@nonamemen Rica ederim.:)
-
yds şartına rağmen 2021 ocak uzman yardımcılığı 44 kişiyle 78 puanla mı kapatmış. Çok yüksek kapatmış
-
@insan şimdi baktım alım 16 kişilikmiş mülakata 64 kişi kalabilecekken 44 kişi kalmış
-
Çalışma yeri Gaziantep mi olacak?
-
@muddei-hususi Gaziantep'e 11 kişi alınacaktı, ondan 44 kişi var listede. Diğer iller de vardı önceki alımda.
-
@busrao pardon o zaman
-
@busrao, içinde söyledi: GAİB Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021
c
diğer iller kaçla kapattı onlarında listesi var mı sende_? varsa atarsan çok sevinirim. şimdiden teşekkürler
-
@insan diğer iller yok maalesef.
-
Bu yıl 79 ile gelir mi sizce?