Mhuy ilanı gelir mi
-
@yakup-cemil Ümit verici haberler, hayırlısıyla bakalım nasıl sonuçlanacak. Bu iki ihtimalden vmy ye daha yakın gelişmeler sanki bunlar, tamamen yorum yapıyorum, inşallah KPSS öncesi gelir. O zaman lobiciliğe ve sosyal medya vs. kitle iletişim araçlarıyla çağrıya daha fazla ağırlık vermek gerek
-
vmy kaç kişi alım olur taban puan kaç olur ve kaçla kapatır sizce?
-
@yakup-cemil bakarsın her ikisi de olur.Bugun yapılacak sponsorlu etkinlik daha da önem kazandı.Lütfen herkes katılım göstersin etkinliği duyursun.
-
@eomer aslında söyleyip hani olmazsa mahcup olmak istemiyordum.. Ama önemli olan burada bilginin paylaşılmasıdır diye düşündüm.. cenabı hak mahcup etmesin bizleri..
-
@yakup-cemil sinav fln olmadan komisyon kurulurmuki hocam
-
@smyy-drms zaten komisyon sınav sorularını hazırlayan ekip dostum
-
@mbguy hocam sınavı ÖSYM yapıyor
-
@guy-mağduru evet hocam bende ÖSYM hazırlıyor diye biliyorum
-
@guy-mağduru Hocam siz deyince iş değişti şu an bilmediğimden soruyorum. Sınavı ÖSYM yapıyor onu biliyorum da soruları da mı ÖSYM hazırlıyor? Ben soruları bizim komisyon hazırlayıp ÖSYM’ye veriliyor diye biliyorum?
-
Vdk klasikse kendisi de hazırlayabilir . Ankara’da MTA durağının orda vdk binasında yapıyor sınavını. ÖSYM şart değil sınav icin
-
@fridakahlo bu sınav zorlugu neye göre oluyor ? Geçen yıl kolay diye bu yıl zor mu olur mesela?
-
@aslizilyet, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
Böyle bi haber gördüm ,
Yüksel bilgili Facebook sayfasında da 250 kişilik ilan olacağına dair duyum var.Var mı mhuy olup bilgisi olan
hey gidi hey 2 sene olmuş
-
@yakup-cemil vmy olursa acaba test mı olucak
-
-
@yakup-cemil inşallah mhuy 'dur. Bir senedır geldı gelecek diye beklemekten bıktık. Bi gelsin artık. Yukarıda arkadas dogru demıs. Insallah mhuy' un gelecegınden haberı vardır
-
İnşallah Guy olur
-
Yeter ki ilan gelsin kpss öncesi gelsin ne gelirse razıyım
-
@frank mhuy olsun mhuy
-
En çok insana iş imkanı vericek olan hangisiyse o olsun. Bu yıl çok verimsiz geçti öyle 200-300 kişinin iş sahibi olması devede kulak bile değil. En ideali hepsinin peşpeşe gelmesi .. keşke ..
-
Mhuy isteyenler genellikle 75 80 puan aralığındaki kişiler. Yani ilan gelsin bana da yarasın(İstisnalar mevcut). Guy ve diğer ilan isteyen kişiler ise 80+ puanlilar.
Benim düşüncem kpss öncesi en çok iş imkanı sağlayacak ilanin gelmesi gerektigi.