Mhuy ilanı gelir mi
-
@gari̇p-i̇nsan inşallah mhuy ya da guy dur.
-
@pareto_wilfredo Hocam sizi de rahatsız ediyoruz ama güncel bir duyumunuz var mı ?
-
Duyuru
Bu akşam 20:00 da GUY talep etmek üzere gündem de olacağız.
Tag etkinlik saatinde belli olacaktır.
Unutmayalım İİBF ailesi olabildiğince duyurup, katılım sağlayalım
#kendisesinoliibf
-
Akşam ki TT çalısması icin UYARİ
Arkadaşlar kendi şahsi Twitter hesabından 3-5 twit atacak Kişiler lütfen 2. HESAP ACİP PROFİL RESMİ KOYSUN( spam algılanıyor yoksa ) . Açacağınız hesaptan daha fazla twit atıp destek olabilirsiniz.
Etkinlik saat 20.00 da olacak etiket öncesinde belirlenecek -
@Yakup-cemil hocam mhuy alımı ile ilgili bilginiz var mı?
-
@paretowilfredο hocam mhuy alımı ile ilgili bilginiz var mı? Garip insan hafta sonuna kadar ilan gelecek dedi de
-
@ryan etiket belli oldu mu Hocam?
-
@mbguy 20.30 ertlendi yoğunluk varmış
-
@intermilan kanka sen bi tık kafa açıyosun he.
-
@intermilan haber bekliyorum.
-
Kime sorduysam kimseden cevap alamadım. Yok mu bir haber alan yok mu gören ? Bu hafta herkes çok sessiz 🥺
-
@mbguy arkadaşlar size olmasa da cevap vermişler
-
Eğer arkadaşımızın en geç bu haftasonuna dek olan duyumu tutarsa ilan bu gece resmi gazetede yayınlanır yoksa bu hafta da yatar
-
Bu gece bekliyoruz o zaman inşallah verirler ilanı
-
İnşallah tutar, tutmazsa da arkadaşın canı sağolsun en azından haber getirmeye uğraşıyor
-
Mhuy un alımını maliye yapar ama kazananlar başka kurumlarda çalışırlar bu sebeple maliye alım yapmadan önce kurumlardan mhuy ihtiyacı olup olmadığı ile ilgili bilgi toplar sonra da ilana çıkar ve geçmiş ilanlardan önce bu talep toplama duyumları paylaşılmıştır. Ancak 2019 yılında ben maliyenin bi talep toplama yaptığını kimseden duymadım haliyle hangi kurumda ne ihtiyac var bunu bilmeden nasıl ilana çıkacak ki. Açıkçası mhuy ilanı kpss öncesi gelirse bana surpriz olur
En mantıklı olan vmy veya guy ilanlarıdır. Guy un süreci yeni tamamlandı hemen ilana çıkarmı muamma geriye de sadece vmy kalıyor -
Yazdıklarım tamamen 6 yılı aşkın tecrübeme dayalıdır. Duyum vs değildir.
-
@aslan1453 hocam zaten iyice yılan hikayesine döndü
-
@aslan1453 eğitim planında 250 kişi yazıyordu.Bu sayı önceki talep toplama sonucu elde edilmiş ve bu sayı üzerinden ilana çıkma ihtimali olabilir mi.Ya da 250 sayısı neye göre belirlenmiş olabilir
-
@erhankestevur bu eğitim planı sanırsam Eylül ayı içindi ancak mhuy ilanı bugün gelse sınav,mulakat,tercihler, evrak teslimi ve güv.soruş. derken 2020 yi rahat bulur göreve başlama. haliyle o planlamanın da bi geçerliliği yok gibi duruyor.Umarım yanılırım talep gizli gizli toplanmıştır da ilan da bugun yarın gelir. Ancak bi İLAN GELİCEK İSE vmy ilanının gelmesi daha kuvvetle muhtemel