@botan01 @discotheque, içinde söyledi: 2020 MALİ HİZMETLER UZMAN YARDIMCILIĞI
@hayırlısı035 kardeşim daha önce söyledigim gibi bu sene olmayacak gibi gozukuyor.
@botan01 @discotheque, içinde söyledi: 2020 MALİ HİZMETLER UZMAN YARDIMCILIĞI
@hayırlısı035 kardeşim daha önce söyledigim gibi bu sene olmayacak gibi gozukuyor.
Arkadaşlar 250 kişilik bir ilan gelse 5000 kisi sinava gireriz.Yok mu bir gelişme talepler toplanmış her şey hazır eğitim planına uyulmadığı ortada.Meslekte uzman yardımcısı kalmadı.@paretowilfredo duyum var mi?
bir duyum olsa daha sıkı sarılırız, bi yerden tutunuruz
Arkadaşlar artık kesinleşti ihtiyaç olduğu.Tespit etmek isteyen kişiler mali hizmetler uzmanları derneği sayfasını ziyaret edebilirler.Ilk paylaşımda cumhurbaşkanlığından izin istediklerini istihdam için.
Facebook mali hizmetler sayfasında yazıyor bu bilgi yorumlarınızı bekliyorum
Ne değişmiş diye bakayım dedim.Bu ilan gelmez mi?
Senenin başında ilana çıkmak istediklerini ama ösym büyük sınavları yapmaya yanaşmadığı için yapılmadığını duydum bakanlıktan birilerinden. Çok fazla ihtiyaç varmış aslında guy yerine mhuy olmayı çok isterdim senelerdir gelmedi ilan
️
@tugceozdmr
hmuyu bi halletsinler de .d
@zenginmemur dostum ilan gelirse senin sayende gelicek galiba:) umut etmemi sağlıyorsun, ilanları öğrenmek için gösterdiğin çaban için ayrıca teşekkürler.
@tugceozdmr bu meslek 2200 ek gösterge disinda çok ilgimi çekiyor.Direk bütçe ile alakalı işlerde uğraşıyorsun.Bir nevi kurumların bütçeleri mali hizmet uzmanlarının bilgisi dahilinde hazırlanıyor.Biz o bilgiyi 1 ay önce aldık.Ama ben inanmadim
@rawlsinadaleti rica ederim dostum.Ancak bende bilmiyorum ne olacak böyle keşke gelse ihtiyaç çok var dediğim gibi dernek yöneticilerine falanda ulaştım onlarda inanamıyor niye gelmediğine uzman yardımcısı kalmamış meslekte
Ösym hani sınav yapmıyordu? kaymakamlık sınavı olacakmış temmuzda. Bizim Mhuy gene yalan oldu deseze. ..
Bu ilanla alakalı bi etkinlik mi planlasak ?
@zenginmemur, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@tugceozdmr bu meslek 2200 ek gösterge disinda çok ilgimi çekiyor.Direk bütçe ile alakalı işlerde uğraşıyorsun.Bir nevi kurumların bütçeleri mali hizmet uzmanlarının bilgisi dahilinde hazırlanıyor.Biz o bilgiyi 1 ay önce aldık.Ama ben inanmadim
Benim için de öyle eski maliye uzmanlığının bümko bölümünde çalışmanın mikro hali gibi geliyo bana da ve çok isterdim çalışmayı. Bilemiyorum hocam benim duyumum o şekildeydi aslında 2 senedir ha geldi ha gelecek şeklinde diyorlar
️
Kaymakamlik ilanı geldi osym yapıyor sınavı.Ayni ösym mali hizmetler sınavıni mi yapmayacakmış gerçekten gülüyorum