Mhuy ilanı gelir mi
-
@ATBKariyer Ben eminim kardeşim daire başkanımız bizzat söyledi biz şu kadar memur ve şu kadar mhuy talep ettik diye belki arkadaşınızın kurumu talep etmemiştir bu sene
-
@qwerty kardeşim rica etsek soruşturabilir misin bizim için.
-
@pozitifdışsallık tabiki kardeşim tekrar soruştururum buraya da yazarım öğleden sonra
-
Değerli arkadaşlarım şimdi daire başkanımın yanından geliyorum. Sizin için aslında emin olduğum durumu tekrar teyit etmek adına sordum. Daire başkanım bize 2 ay öncesinden talep yazısı geldi biz de 10 memur ve 2 mhuy talep ettik dedi. Kurumumu sormayın lütfen. bunun anlamı önceki entrymde de dedğim gibi mhuy'un bu sene alım yapacağıdır. ancak bir tarih verecek kadar net bir bilgim yok maalesef.
-
@Priss sagolasın kardeşim
-
@Priss teşekkür ederiz
-
@Priss Teşekkür ederiz hocam... Allah razı olsun. MHUY benim içim en büyük umut,liyakat biraz daha fazla olduğu için. 2016 puanımız yanmadan inşallah açılır. @paretowilfredo siz ne diyorsunuz hocam?
-
Rica ederim arkadaşlar ben bir tarih öğrenmeye çalışırım eğer ulaşabilirsem de buradan sizinle paylaşacağım. Ama sonuç olarak Mayıs Kpss ye hazırlanacağız önce ya da sonra gelmesi bir miktar umutsuzluk oluşturmada etkili olabilir lakin ben 2017 yılının ilan açısından bol bir sene olacağını düşünüyor hatta devlet personelden tanıdıklarım vasıtası ile biliyorum. Herkese kolay gelsin
-
Bu arada MHUY mesleği hakkında kafanıza takılan ya da öğrenmek istediğiniz şeyler olursa bana mesaj yoluyla yazabilirsiniz. Hepinize cevap vereceğim.
-
KPSS sonrası bir alım olacak gibi duruyor, başından beri de planın bu yönde olduğunu söylüyorum 2017 KPSS sonrası Mhuy sınavı olacak, öncesi olması çok düşük ihtimal.
-
@Priss kardeşim mhuy bu aralar çok konuşuluyor sende soruşturabilir misin?
-
@pozitifdışsallık Tabiki dostum soruşturalım.
-
@Priss nedir durum??
-
kpss öncesi alım olmaz umutsuz bekleyişler hepimize. teşekkürler:)
-
Kpss'den sonra gelebileceği ihtimalini düşünürsek şayet 2015 yılında olduğu gibi eylül-ekim ayı gibi mi ilan gelir,yoksa,2016 puanlarının 14 temmuzda biteceğini varsayarsak bu tarihten önce gelebilme ihtimali nedir acaba?
-
@sofuoglu 2016 Puanlarının kullanım süresi 16 Haziranda doluyor..
-
2016 puanları 16 Haziranda geçerliliği sona eriyor. Çünkü ösym yönetmeliği diğer sınav sonucunun açıklanmasına kadar diyor,
-
Hadi ya kötü olmuş inşallah 16 Hazirandan önce gelir diyelim o zaman.
-
Sayın Naci Ağbal yakın zaman da yapılacak olan alımlarda mali hizmetleri uzman yardımcılığını hiç dillendirmedi fakat 2017 yılına ait stratejik planda var olan 250 kişilik alımın kpss öncesi gelme ihtimali nedir @paretowilfredo hocam bu konu hakkında malumatın veya bir öngörün var mı,geçenlerde bir arkadaş nisan ayında gelme ihtimali var demişti tabi ama şu dönemde her söylenene itimat edemiyoruz bu hususta sizin gibi tecrübeli üstadların fikirleri ve öngörüleri bizler için kıymetli.
-
@sofuoglu hocam kpss öncesi gelme ihtimali var, karar verici değiliz ama derneklerinde de baya konuşulmaya başlandı. Sadece VMY, GUY, MUY, DUY ve MHUY aynı anda gelir mi? Kaç tanesi aynı döneme denk gelir? VMY ve GUY aynı dönemde olacak orası kesin ama MHUY'da bunlarla birlikte gelir mi! Böyle bir dönem olmasa kpss öncesi kesindi.