Mhuy ilanı gelir mi
-
@botan01 sadece tahmin hocam
-
Hiç mi umut yok yıl sonu bitmeden bu ilan gelebilir mi?Forumda mhuy olan yok mu?Etiket yapacak kimse bile yok
-
Geleceksen, eskisi gibi gel...
-
Muy en son mhuyla aynı yıl ilana cıkmıstı. Hmuy geldi. Mhuy da beklenebilir.
-
@jook muy cok kötü geldi.Mhuy elde kalan tek ilan malesef
-
@Priss hocam eş durumu falanda mı geçiş olmaz
-
Malum 5. promosyonlar yeterliliklerini verdi. Dün 400 e yakın bir alım bahsedildi. Çok bir kesinliği olmamakla birlikte paylaşmak istedim. Tabi tersi bir söylem de bundan sonra mesleğe alım olmayacağı. Şu mesleğe bir yol verirler umarım.
-
@jook neden bir daha alım olmaz ?
-
@botan01 Meslekte bir özlük sorunu mevcut hocam. Yds alıp tez verip 2200 ek göstergeye tabi. Belki bu sorunun çözümünü bekleyenler bir alım daha yapılmayacak mevcutlar da bir şekilde ünvan olarak dönüştürülecek diye bekliyor olabilir. Bence zor ama.
-
@jook bu nasıl bir zıtlık ya
-
@beveridge-eğrisi hocam meslekte her gün başka bir söylem var. Alım sözünü daire başkanı bahsetti ama dediğim gibi bir kesinlik olduğunu söyleyemem.
-
@jook gelirse bu ilan yüklü gelecek
-
Üstad sizin bilginiz var mı mhuy la ilgili? @paretowilfredo.
-
Bu ilan gelsin artık yeter ya ne olur biri duyum yazsın.Cimere yazdığımızda gelecek deniliyordu.
-
@zenginmemur buda 81 il gelmesin
-
@semihylc dostum en temizi bu ilan çok güzel bir sınav ile ösym yapıyordu keşke gelse ama bizde şans yok belkide artık böyle bir kadro yok.
-
@zenginmemur, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@semihylc dostum en temizi bu ilan çok güzel bir sınav ile ösym yapıyordu keşke gelse ama bizde şans yok belkide artık böyle bir kadro yok.
Yalnız hakikaten belki de böyle bir kadro yok. Gerçi duy ile hemen hemen aynı son ilan tarihleri,2015. Duy geldiğine göre?
@paretowilfredo kadro yerinde mi üstad sahi -
@strtmn Dostum bu kadro 5018 ile gelen yeniliklerle getirildi. Butce sureclerine dair bir degisim olmadi saniyorum. Ayrica kadronun kaldirilmasina dair bir degisiklik de gormedim. Bilen varsa yesillendirsin
Ayrica son olusturulan kurumlarin/birimlerin hepsine mhu ve mhuy kadrosu da ihdas edildi.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@strtmn
Ayrica son olusturulan kurumlarin/birimlerin hepsine mhu ve mhuy kadrosu da ihdas edildi.Sağ olasın üstad
-
Bu yıl ilanın gelmeyeceğini söyleyenler var ne kadar doğru tabi bilemiyorum.