Mhuy ilanı gelir mi
-
️DUYURU️
Çarşamba günü saat 19:30 da 2018 ve 2019 Kpss ye girenler için GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanının gelmesi umudu ile etkinlik yapacağız.
️Lütfen yüksek katılım sağlayalım.. -
@paretowilfredo üstad var mı bır gelısme mhuy ıle alakalı?
-
@Tükendikagrubu Güncel bir haber yok dostum.
-
Hadi guy gelmiyor bu ilana ne oldu acaba @pareto_wilfredo bile sonbaharda gelicek demişti
-
@maliyeci123 hocam maliyenin hiçbir ilanı gelmiyorki. Bence biri gelse diğerleride ardı ardına gelicek ama o kırılma anı ne zaman işte bilen yok.
-
Baslik açılalı 3 yıl olmus neredeyse
-
Gelir gelir diye diye yılları tükettik. Bu yıl gelsin artık ihtiyaç hat safada. Hem kurumun ihtiyacı söz konusu hem de İİBF mezunlarının.
-
@Antimülakat gelme ihtimali yüksek mi üstad. Önceki seneler gibi mi olur yıne hüsran
-
Senelerdir nasıl içimde kaldıysa bu ilan müfettişlikten daha çok gelmesini istiyorum. Şu ilan gelse ardından maliyenin ilanları patır patır gelir.
-
@Cemre33 hocam ben bu sene gelir diye düşünüyorum.
-
Ben cimere yazdım gelen cevapta ösym ile henüz görüşülmediğini fakat 2019 yılı için alımn planlanlanmakta olduğu yazıyordu.Belki de klasik herkese aynı cevabı yazmışlardır.
-
@botan01 2019 mu kaldı ya ilan yarın gelse alım 2020 ye sarkacak ah maliye ah
-
Keşke şu başlık hiç olmasa koskoca 4 yıldır uzaktan izliyoruz .
-
Kurumun faaliyet raporlarında mhuy alımı sürekli yer alıyor kurum almak istiyor hatta neden alımın neden yapılamadığı bile yazıyor. Galiba cb sisteminden dolayı kurumların yeniden organize edilmesinden dolayıydı.
-
@Antimülakat Insallah. 4 senedir bu ılanı beklıyorum çünkü.
-
Yine umut tacirleri başladı konuşmaya.
-
Arkadaşlar ben mhuy için Cimer’e yazmıştım, az önce cevap geldi;
Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavına ilişkin hususlar, Cumhurbaşkanlığı izni sonrasında idarelerden alınacak kadro ve talep bilgileri ile ÖSYM ile yapılacak protokol sürecinden sonra kesinleştiğinden, şu aşamada anılan sınava ilişkin belirlenmiş herhangi bir bilgi ve tarih bulunmamakla beraber önümüzdeki dönemde mali hizmetler uzmanlığı özel yarışma sınavı yapılması planlanmaktadır.
-
@politics06 keske bu planı hayata geçirebilseler. Her sene bir planlama mevcut çünkü
-
@politics06 banada aynı cevap geldi.Önümüzdeki dönem dediğine göre bu yıl gelmeyecek sanki.
-
@politics06 desene yine en yakın sınav 2020 Kpss