Mhuy ilanı gelir mi
-
@DGUYCU hocam ilan kpssden önce mi gelicek ? Çünkü pareto alım son bahara kaldı demişti
-
Mhuy 250'den aşağa gelmez ama yeniden talep toplanıp ilana çıkarsa sayı artabilir. Çünkü kurumlarda uzman yardımcısı kalmadı gibi birşey çoğu yeterliliğini verdi. 4 yıl içinde kurulan üniversitelerin sayısıda az değil,belediyelerin mali yükü de arttı.Velhasıl kelam ihtiyaç çok ama bu ihtiyacın giderilmesini ne kadar istiyorlar belli değil.
-
Sınavına ingilizce gelme ihtimali var mı
-
@eomer hocam genel olarak her anlamda ihtiyaç çok ama garip bi şekilde görmezden geliniyor
-
Su mhuy bekleyenler in hezeyanların dan gına geldi.biktim artık 3-4 ayda bir 250 kişilik ilan gelecek diye 2-3 gün gaza gelenlerden.
-
Yalnız kpss den önce 200-250 kişilik mhuy ilanı verip de ne istiyosunuz alım yaptık işte demezler umarım
Çünkü o sayının rahat 10 katı kadar guy ihtiyacı var -
-
Hareketliliği görünce çok önemli bir gelişme hatta neredeyse ilan geldi sandım. Artık Mhuy için duyum az kalır kanıt ve belgelerle gelinmesini rica ediyorum Ben de tıpkı geçen sene Dguy gibi sürpriz şekilde geleceğine inanıyorum
-
@albertcamus sınava girmeden once ucret mı yatırılıyordu hocam?
-
@tükendikagrubu evet hocam ve listeye giremeyince osym iade yapmiyordu..
-
@albertcamus en son ne kadar yatırıldı acaba. Baktım bulamadım hocam
-
@tükendikagrubu Son alimda yanlis hatirlamiyosam 10 20 tl gibi bi on basvuru ucreti alindi gelen tepkiler ustune. Sonra kesin basburu kabul edildi hocam onun icinde ayri sinav ucreti alindi
-
@albertcamus ıkı ayrı ucret alındı demek. Sonucta osym yapıyor unutmusum bı an
-
ösym = Soyguncu
Bu sene bu ilan gelirse ve iki ücret koyarlarsa tepkimizi gösterelim -
Hiç bir hareketlilik yok ya. Ne zaman gelicek bu ilan? Boşu boşuna para yatırdım kpss ye tekrar girmek için. Duyumu, bilgisi olan yok mu?
-
Merhaba arkadaşlar, kurumlarda yardımcı kalmamış yazılmış ben bilgi amaçlı yazıyorum. 3. Promosyondan 60 kişi dili geçemedi, 4. Promosyon için net rakamı bilmemekle birlikte ordada sayı fazla diye biliyorum ve 5. Promosyon henüz yeterlilik sınavına girmedi. Geçen sene sonbaharda sınav yapılacaktı ana ertelendi şu an hiçbir şey duymadık sınavdan önce yeniden talep toplanabilir diye düşünüyorum.
-
@ecem Hangi sınavdan önce talep toplanır?
-
@ecem bu sene artık olmaz diyorsunuz yani hocam
-
@modigliani-0 ben net bir ifade kullanamam doğru olmaz Temmuz’dan önce sınav olabilmesi için kurumlara talep yazısı çok önceden gelmesi gerekirdi buna dayanarak sonbaharda olabilir diyorum.
-
Guydan elenen biri olarak tek umudum burası kaldı.Kpss öncesi duyum falan var mı?Bu kurumun mülakati daha adil oluyormuş diye duymustum.Bilgisi olan varsa yazabilir mi?Mülakattan elenmek cok kötü bir sey