REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
-
@hukukçu1993 merhabalar, başka bir kuruma atamam olduğu için, mülakata girmedim
-
@engineerisletme arkadaşlar geçen sene girdim mülakata 20-25 dk sürüyor. Çok samimi bir ortam var, hiç endişelenmeyin. Sorular genellikle cvniz de belirttiğiniz bilgiler ve deneyimler üzeriden gidiyor. Ayrıca rekabet hukukunun önemli ve güncel kararları ile ilgili soru geliyor.
-
@engineerisletme ayrıca kurumunun kuruluş kanununu mutlaka okuyun. YouTube üzerinde yer alan kurumunun reklamlarına bakın
-
@huseyinbozkurt çok teşekkür ederim. Adınıza sevindim darısı başımıza inşallah.
-
Ben bugün girdim 20 dk kadar sürdü mülakat
İlk önce yaptığın işler, çalıştığın yerler hakkında vs sorular soruluyor
Daha sonra kurum mevzuatı, yaptığı işler ve bir kararı soruldu ardından hukuk ve iktisattan çeşitli sorular geldi
Benim girdiğim komisyon genel olarak sıcakkanlı, güleryüzlü ve iyi davrandı
Aynı tavrı puanlamada ve sonucumda görecek miyim merak ediyorum -
@kieslowski hangi alanda girdiniz hocam
-
@hukukçu1993 ben teşekkür ederim. Allah yardımcınız olsun
-
@engineerisletme Hukuk grubundan girdim hocam
Her grup için ayrı komisyon vardı -
Merhaba arkadaslar cuma günü bilişim alanında mülakata girdim... 25 30 dk sürdü mulakat... cv ile ilgili sorular soruldu genel sohbet havasindaydi... komisyon üyeleri sıcakkanlılardi
-
@merveeee hocam sizin isminiz m ile mi basliyor? Benim ki m ile basliyor carsamba girdim. Alfabetik degil o zaman
-
Peki sizce ne kadar sürede açıklanır sonuçlar?
-
ne zaman açıklanacağı ile ilgili kurumu arayan oldu mu acaba?
-
@hukukcu22 veya başka bir bilgi alabilen oldu mu?
-
@hukukcu22 Ben mülakat çıkışı asistana sormuştum. Geçen yıl sonuçların covid nedeniyle aksayarak 2 ayda açıklandığını; ancak bu yıl daha fazla kişi alınacağından yine uzun sürebileceğini söyledi.
-
@uzmanadayadayı güvenlik soruşturması yapılıyor değil mi şu an? O yüzden mi uzun sürüyor?
-
@hukukcu22 Bildiğim kadarıyla öyle
-
ne zaman açıklanacağı ile ilgili kurumu arayıp da bilgi alabilen oldu mu? bana net bir şey söylemediler de
-
Arkadaşlar sonuçlar açıklandı
-
@uzmanadayadayı başka bir kurumu da kazandığı için rekabetten feraget etmeyi düşünenler var mı
-
Rica etsem yedekler aranmaya başlayınca buraya yazabilir mi?