REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
-
@enesozsoy hocam şifremi unuttum diye tıkladığın zaman mail adresini yazacağın yerin gelmesi lazım. Akabinde maili yazdığında sana otomatik şifre atıyor mail olarak. O şifre ile giriş yapıp sonra değiştirebilirsin
-
@ymn evet hocam 1 tane var
-
Arkadaslar bu epey buyuk bir belge siz arkali önlü olarak mi cikarttiniz bunu? Çunkü normal cikarttiginiz zaman 2 sayfa olarak cikiyor
-
@kaidenalenko Bir de fotoğrafı nasıl yüklediniz çıktıyı aldıktan sonra yapıştırsak olur mu?
-
@kaidenalenko Sisteme yüklenip çıktı alınılıyor.Hes kodu da isteniyor
-
@ymn hes kodu ayrı cıktı mi alınacak?
-
@ymn tamamdır fotoğraf kısmını hallettim. Arkalı önlü tek yaprağa çıkarmamız gerekiyor sanırım değil mi? siz o şekilde mi yaptınız?
-
@kaidenalenko Ölçeği 77 yapıp tek sayfa olarak yazdırabilirsiniz.
-
Sınav ücretsiz mi?
-
arkadaşlar fazla soru sordum farkındayım ama yanlış doğruyu götürüyor mu test bilgisi olan?
-
Sınavda bir matematik sorusunda yanlışlıkla var mıydı?
-
@tamerbrn balık sorusundan bahsediyorsunuz dimi
-
@tamerbrn balık sorusu yanlıştı
-
@miyopkeynes, içinde söyledi: REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
@tamerbrn balık sorusundan bahsediyorsunuz dimi
Aynen hocam
-
@tamerbrn sorunun cevabı yoktu .cevaplar açıklanınca itiraz edelim
-
sınava katılım oranı nasıldı arkadaşlar (bir işime yaramayacak sadece katılmayanlara kızıcam)
-
@muddei-hususi benim sınıf baya doluydu. Bir kaç katılmayan vardı. Katılmayanlar her zaman olacak. Onlara kızmak bir şeyi değiştirmeyecek.
-
@nonamemen bir şeyi değiştirmeyeceğini ben de belirttim zaten kızma hakkımız olsun bir zahmet
-
@muddei-hususi bizim sınıfın 3 de 1 i yoktu
-
@muddei-hususi bizim sınıf da doluydu ama sınifin yarısı öğleden sonraki oturumda klasik sorulari özellikle çözmedi