REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
-
Önceden sınava giren arkadaşlar Genel kültür genel yetenek sadece test usulü mü oluyor? Sorular ne tarzdı hatırlıyorsanız eğer benim GKGY zayıf da biraz.
-
Keşke başvuru süresini bu kadar uzun tutmasalardı. Sınava az bir zaman kala listenin belli olması, son sıradan listede olacak adaylar için dezavantajlı bir durum olacak.
-
Sınava hak kazananlar ne zaman açıklanacak acaba? 2 haftadan az kaldı
-
Cidden böyle saçma sapan bi süreç olamaz. Başvuru süresini 1 ay tutup sınava girecekleri sınava 8 9 gün kalmasına rağmen açıklamamak sınırdan girecek arkadaşlara büyük dezavantaj oluşturuyor.
-
@ayraan bundan önceki son iki alımda sınavdan 9 gün önce açıklamışlar bu hesaba göre perşembe günü belli olacak
-
Arkadaşlar merhaba, Rekabet Kurumunun bir önceki alımda sorduğu soruları bulabilen var mı paylaşabilir mi bizimle?
-
Açıklanmış genel 88 kusur hukuk 85 kusur bilişim 82 hayırlı olsun
-
1 puanla olmadı başvurup da girmeyenler 0 yabancı dille başvuranlar ahımı alacak
-
@karar, içinde söyledi: REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
Açıklanmış genel 88 kusur hukuk 85 kusur bilişim 82 hayırlı olsun
Taban puanları nereden gördünüz hocam
-
@dumspirospero kurumun duyusunun altında yazıyor.
-
0.1 puanla olmadi. Sınava keyfi girmeyecek her kişi Allahindan bulsun . 1 aydır gece gündüz bu sınava çalışıyordum. Öyle bi fakülteye düşmüşüz ki adam girmeyecek olsa dahi benden 0,1 puan dahi düşükse o kazanmasın mantığıyla sınava başvurup hak yiyor yazık.
-
@ayraan çalıştığınız boşa gitmeyecek hocam. Yine de geçmiş olsun. Ben sınava gireceğim ama konu eksiklerim var. Keşke benim de konularım tam olsaydı.
-
@nonamemen Aynı problem bende de var hocam. Özellikle GKGY kısmından ve işletmeden çok çekiniyorum umarım yetiştirebiliriz
-
genel kültür, genel yetenek, ingilizce ve işletme kısımları test mi oluyor acaba? 16. dönem sorularında hukuk ve iktisat soruları klasik verilmiş ancak işletme, gk-gy, ingilizce kısımları gözükmüyor kurumun yüklediği dosyada. acaba bu bölümler test olduğu için mi yok?
-
@leviathanhz işletmenin klasik usul soruları var hocam görmediniz sanırım. benim bildiğim alanlarda hem test hem klasik usul sorular var, GKGY - İngilizce sadece test ama yanılıyor olabilirim.
-
@kaidenalenko hocam ben rekabet kurumunun sitesindeki 16. Dönem sınav sorularına bakarak yazmıştım. Önceki dönemlerde klasik işletme soruları da var evet ama son eklenen sınav sorularında olmayınca acaba demiştim. Teşekkür ederim bilgilendirme için
-
Arkadaşlar https://sbfsinav.aybu.edu.tr buradan girip kayıt olma kısmına tıkladığımda hata veriyor hep giriş yapma yerine geliyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
-
@tamerbrn tamam hallettim.
-
@tamerbrn hocam ben de şifremi unuttuma tıklıyorum mail adresimi yazıyorum ama mail gelmiyor bana. Sen nasıl yaptın
-
@tamerbrn Hocam tek bir sınav giriş belgesi mi var?