REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
-
@muddei-hususi evet beni unutmuslardir severlerdi ama zaten bu referans çok önemli bir şey değil. Arandiklarinida sanmıyorum.
-
@karar peki hocam size güveniyorum ben de öyle yapıcam bana da cvye yazılan referans ik formalitesi gibi geliyor.
-
@muddei-hususi, içinde söyledi: REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
@karar kendilerine sormadan mı yazdınız hocam
Alım sürecinde iletişime geçmek istedikleri zaman biraz riskli olabilir sanki diye düşündüm ben
-
@muddei-hususi ben arkadaşımı yazdım birine. sonuçta akrabanız olmayan bir kişi diyor.
-
@muddei-hususi dert etmeyin siz bu kısmı hep böyle yaptım sorun olmadı hiç, çalışın hocam başarılar .
-
@muddei-hususi ben de yazmadim bos biraktim
-
Sınava girmeye hak kazananlar ne zaman açıklanacak bilen var mı
-
@dumspirospero daha başvuruların bitmesine 10 gün falan var
-
@dumspirospero 12 sinde başvurular bitiyor ondan sonra açıklanır hemen.
-
Merhabalar , bilişim alanında matematik ve bilgisayar bölümü demiş sadece matematik bölümü mezunları başvurabilir mi ?
-
Bugün başvurunun son günü pazartesi liste açıklanır mı acaba puanım kritik olduğu için merak içindeyim.
-
Bugün başvurunun son günü pazartesi liste açıklanır mı acaba puanım kritik olduğu için merak içindeyim.
Haftaya açıklanır ama pzt olur mu bilmiyorum., 500kisi 87 civarı atış serbestse tahminim .
-
@karar 87 nin çok üstünde kapatıcak bence çok fazla puan türü olunca genelde 90 altını pek görmüyor. Ama bu defa şaşırtsa bizi 87 ile beklemedeyim
-
@elifnur24 bana 85 altı lazım hukukta. kontenjan nispeten fazla ve 2021 kpss biraz zor olduğu için umutluyum.
-
@muddei-hususi çok pardon Hukuk için durumlar farklı
-
@elifnur24 Alım sayısı iyi hocam bence gelebilir. Başvurup gitmeyen %50 ' lere dayanınca ziyan oluyor ara puanlar , inşallah mulakatinida görürsünüz
-
@karar hocam umarım dediğiniz gibi olur
-
@karar, içinde söyledi: REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
Haftaya açıklanır ama pzt olur mu bilmiyorum., 500kisi 87 civarı atış serbestse tahminim .
87,6 diyorum ben de
-
Ne zaman aciklanir arkadaşlar
-
@b999 perşembe cuma gibi açıklanır diye tahmin ediyorum