REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
-
@kaidenalenko
Her dersten 4'er klasik sordular, 2'şer tane seçilip cevaplandı.
Testte ise 40 soru; 10 hukuk, 15’er iktisat ve işletme soruldu.
Test soruları Kpss'nin bir tık altı ancak değişik soru tipleri de var.
Klasikde ise detaylı cevaplayın bence, diğer kurum sınavlarına göre puanlaması kıttı biraz. -
@aslanakbey-0 Çok sağolun. Her alandan ayrı ayrı 70i geçmek mi gerekiyor doğru mu anladım sınav ilanını? İşletme'ye dair hiç bir bilgim yok çünkü 0'dan çalışacağım
-
Geçen sefer sınavda her alandan minimum 65 puan isteniyordu bu sene ilan da yer almıyor bu koşul acaba kurumu arayıp bu konu hakkında bilgi alabilen var mı?
-
@aekodor ilan çok problemli hiçbir şey net değil
-
Şimdi baktım da 25 Eylül'de personel yönetmeliği değişmiş ve 65 koşulunu kaldırmışlar.
-
Liste ne zaman açıklanır tahminen?
-
@tnr17 basvurular 12 Kasimda bitiyor. O tarihten sonra aciklanir.
-
@aslanakbey-0
Merhaba, acaba ingilizceden kaç soruya kaç dakika verildi ve kaç puanlık bir bölüm olarak soruldu? -
@maliyecikpss
50 soru; 10 kelime bilgisi (ekonomik terimler), 10 Tür-İng çeviri, 10 gramer (tense, clause, kısaltma vs.), 15 paragrafta anlam, 5 paragrafa benzer şekilde cümle tamamlama
Süreyi hatırlamıyorum ama fazlaca yetiyor. -
Arkadaşlar işletmeyle ilgili nasıl bir çalışma şekli yapmak lazım kaynak önerisi olan var mı?
-
Referans kısmını doldurmak zorunluymuş belki kimsem yok napıcaz
-
@muddei-hususi, içinde söyledi: REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
Referans kısmını doldurmak zorunluymuş belki kimsem yok napıcaz
Başvuru formuna akraba dışında 2 referans yazmak önceki yıllarda da zorunlu muydu acaba
Akademik pozisyonlarda oluyordu bu ama kamu kurumunda ilk kez gördüm bunu -
@inwardvision iletişim başkanlığı da cvde referans istiyodu da biraz aceleye geldi boş bırakıp gönderdim fakat burada sistemden cv doldurulduğundan zorunlu tutuyo sistem
-
@muddei-hususi üniversiteden 2 hocamı yazdım hep böyle yapıyorum.
-
@karar öyle yakın olduğum hoca da yok benim rica etsem referans olurlar mı acaba
-
@muddei-hususi hiç önemli değil netten ihraç olmamış 2 hoca yeterli .
-
@muddei-hususi Referans kısmına (-) ve 0 yazınca kabul ediyordu sistem onay aşamasından önce
Referansın zorunlu olup olmadığını kurumu arayıp öğrenmek lazım -
@inwardvision o da hile yapmak gibi olur hoş olmaz
-
Hukuktan giren var mı acaba testte ve klasikte ne soruyorlar ? Genel kültür- genel yetenek kısmı kpss gibi mi? iktisat nasıl halledilir ?
-
@karar kendilerine sormadan mı yazdınız hocam