6 Eki 2021 17:26

Merhaba dostlar.

2016 yılında Tercihiniyap.net sitemizi ve forum sayfamızı kurarak facebook grubu ile başlayan maceramızı farklı bir seviyeye taşımıştık. Sitemizin kurulduğu ilk günden itibaren pek çok şey katmaya çalıştık bu yolda. Kamu personeli olmak isteyen siz kıymetli dostlarımla da genel itibariyle ben yakından alakadar olmaya çalıştım. Haberler verdik, sınavlar konuştuk, kimi zaman tartıştık, kimi zaman dertleştik. Dolu dolu beş sene geçirdik hep birlikte.

Şimdi ise Tercihiniyap.net markası ile bugünden itibaren yollarımız ayrılmış bulunmaktadır.

Yüzlerce dostumuz gelip geçti. Kimisiyle muhabbetimiz bakidir. Kimisiyle ise belirli dönemleri paylaştık. Her birinizden bu noktada ben razıyım. Bana kattığınız her şey için çok mutluyum. Sizlerle birlikte biz de pek çok konuda geliştik, bu gelişimi de sizlere yansıtmaya çalıştık. Dilerim sizler de bizlerden razısınızdır.

Çok güzel günlerim geçti burada. Çok yorulduğum zamanlarda dahi üretmiş olduğum faydanın mutluluk ve huzuru ile günü tamamlamışımdır.

Buraya benden sonra da gelecek olan dostlarımız olacaktır. Hepinize söylemek istediğim son bir kaç şey var. İşler zorlaşıyor evet. Süreçler, koşullar her anlamda 5 sene önceye göre kıyas ettiğimde çok daha ağır, farkındayım. Ama başından beri söylediğim gibi. Sizler idealleri olan, hedefleri bulunan kişilersiniz. Hiçbir rüzgarın sizi sarsmasına müsade etmeyin. Ben burada ilk sınavında / mülakatında atanan da gördüm. Pes etmeyip 16. mülakatında yerleşen de. O nasip düğümü ama geç ama erken çözülüyor, çözülecek.

Ben sosyal medya kanalından sizlerle iletişime devam edeceğim dostlar. Twitter, Instagram ve Telegram üzerinden yolculuğum devam ediyor. Ama artık burası için bir son istasyondayız.

Her birinizden ricam bana haklarınızı helal edin, kıymetli dost meclisim. Benden yana da varsa helali hoş olsun.

Her birinize başarılar diliyorum. Bahtınız açık olsun güzel dostlar.
Ez cümle, hoşçakalın.