2021 ÇALIŞMA UZMAN YARDIMCISI İLANI
-
Bu gelen sıralamanın grup bazında mi yoksa tüm gruplar birlikte mi olduğunu öğrenebilen var mı acaba
-
@ayaküstü Tüm gruplar birlikte olma gibi bi ihtimal var mı ki? Diğer gruplarla nasıl aynı sıralama içinde olabiliriz. Olumlu yazıyor ama kontenjanın dışındayım ben de.
-
keşke liste açıklansaydı, kariyerkapısı sistemi çok kafa karıştırdı. Evet şunu anlıyorum sözlü sınavda başarı için taban puan 70, bu puanı aşan herkese olumlu bildirimi gitti. Fakat aşama kısmında yerleştirme aşaması yazmasına anlam veremiyorum. Nasıl ki ilk başvuruda eğer kpss puanınız sınava girmeye yetmezse "Değerleme Aşamasına geçmeye hak kazanamadınız" yazıyorsa, Sıralamayı veren kontenjana bağlı olarak "YERLEŞTİRME AŞAMASINA GEÇMEYE HAK KAZANAMADINIZ" yazılabilirdi.
-
@michy alınan puana gore herkesi sıralayıp genel sıralama olarak açıklamış olabilirler diye düşündüm de her türlü yapılan şey çok saçma. Itiraz suresi öngörülmüş insanlar neye neden itiraz edeceklerini bilmiyorlar
-
nihai listeler ne zaman açıklanır arayan oldu mu kurumu?
-
@justaa sabah kurumla görüştüm bu hafta içinde aciklayacaklarini söylediler internet sitesi üzerinden. Bize gelen siralamalar da alan bazlı sıralamalarmış
-
@ayaküstü belge teslimi veya başlamayla ilgili herhangi bir bilgi alabildiniz mi ?
-
@busrguven onu da duyuruda yazacaklarmış
-
sonuçlar geldi kariyerkapısına
-
Arkadaşlar affınıza sığınarak soruyorum, hukuk grubunda feragat edecek olan var mıdır
-
Kurumdan başlama tarihi için bir bilgi alan var mi acaba
-
Asil olan arkadaşlarımız göreve başladılar mı?
-
@huseyinbozkurt hayir hocam bekliyoruz daha
-
@ayaküstü teşekkür ederim, peki göreve başlama tarihi ile ilgili bilgilendirme var mıdır
-
@huseyinbozkurt resmi bir bilgi yok hocam ama telefonda görüştüğümde bir görevli resmi olarak almayin sahsi yorumum 15 inden sonraki hafta yavastan başlatilabiler dedi
-
@ayaküstü çok teşekkür ederim
-
@huseyinbozkurt rica ederim ne demek
-
Aradım ama ulaşılamıyor siz hangi numaralarla iletişime geçtiniz
-
@i̇nşaatmühendis67 iki defa üst üste aradığında açıyorlar. Bu arada ben de bugün sordum atama hangi sürede gerçekleşir diye, süre vermek istediğini söylediler. Yanlış anlaşılmaya yol açıyormuş.
-
Kazanan arkadaşlara işe başlama bildirimi tebligat yolu ile yapılacakmış, tebligat gönderilen arkadaşlar tebligat ellerine ulaştığında buraya bilgilendirme yaparlarsa çok yardımcı olmuş olurlar