2021 ÇALIŞMA UZMAN YARDIMCISI İLANI
-
Ekonometri mezunları yalnızca 6. gruba başvurma şansı var değil mi?
-
@bısav 6 dan 9 a kadar dil ile başvurabilir.
-
Arkadaşlar taşrada çalışma uzmanı olarak çalışma ihtimalimiz var mı?
-
fransızca kadrosuna başvuracak olan var mı?? kaçla kapatır acaba
-
Yok mu daha önceden Çalışma Uzman Yardımcısı mülakatına girmiş bir kişi??
-
@clementine_010 çalışma bakanlığı uzman yardımcısı alımını en son 2016 da yapmış. Forumda sanmıyorum birinin olduğunu
-
Mülakat listeleri ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı ?
-
bu konuyla alakalı bir gelişme var mı acaba?
-
@justaa maillerinizi kontrol edin arkadaşlar kariyerkapısından mail geldi
-
Sinav tarihi daha sonra duyurulacak degil mi?
-
benim başvurumu silmişler puanım yetmeyince normalde sıramızın yazması gerekirdi direkt silmişler başvurumu hiç şeffaf değil
-
Link verir misiniz
-
6.grup kaçla kapattı
-
@uluslarcıkız 90 üstü kapattı herhalde 90 puanla basvuru yapmıstım gelmedi
-
@flu normalde iptal edilmez sıralamamızı göstermesi gerekir sıralamaya giremediniz denir burada başvurumuz iptal edilmiş belki düşük puanımızı çektiler sistemden nereden bileceğiz nasıl güveneceğiz anlamadım ticaret bakanlığında hiç böyle olmamıştı açık açık görmüstük kontenjan ne sıralamamız ne başvuruya kabul edilen puanımız ne
-
@arte-0 hocam bencede şeffaf olması gerekir çok haklısınız Listeyi yayımlamalarını bekledim bende ama 6.grup için konusuyorum 90+ kapatacagından emindim 12 kişi için çok fazla puan türü vardı
-
@flu, içinde söyledi: 2021 ÇALIŞMA UZMAN YARDIMCISI İLANI
@arte-0 hocam bencede şeffaf olması gerekir çok haklısınız Listeyi yayımlamalarını bekledim bende ama 6.grup için konusuyorum 90+ kapatacagından emindim 12 kişi için çok fazla puan türü vardı
Hocam link paylaşabilir misiniz ? Nereden kontrol ediyoruz
-
@tamerbrn link yok hocam mülakata kalanlara mail gitmiş mailden kontrol edin
-
-
Sözlü sınav tarihine ilişkin mail geldi ama sınav konuları yok, sınavda ne sorulacağı nerede yazıyor bilen var mı