2021 ÇALIŞMA UZMAN YARDIMCISI İLANI
-
https://www.csgb.gov.tr/duyurular/calisma-uzman-yardimcisi-giris-sinav-ilani/
2021 KPSS sonrası ilk merkez uzman yardımcılığı ilanı hayırlı olsun.
-
Kaçla kapatır acaba ?
-
Başlıkta yerimi alayım. Hukukta P4 puanım 91,52. ilk 45 biraz zor olabilir ama hayırlısı diyelim
-
Ya kpss puanın çok yüksek olacak ya yds b olacak ikisi de bende yok şartları taşıyan arkadaşlara başarılar
-
@duha Rekabet kurumu merkez uzman yardımcısı değil mi?
-
@tkys
merkez uzmandan kasıt genelde bakanlık merkez uzman yardımcılıkları oluyor.
bahsettiğiniz rekabet kurumu gibi düzenleyici denetletiyici kurumlara da üst kurul uzman yardımcılığı deniyor.
birine merkez birine üst kurul yani. çünkü bakanlıkların taşra teşkilatı ve taşra uzmanlıkları da olduğu için merkeze alım varsa merkez uzman diyoruz. üst kurulların bakanlıklardaki düzeyde taşra teşkilatı yok. -
@finansalanaliz
2. grup için 92 civarı taban bekliyorum -
32 senedir bu anı bekledim 3. grup branş bazında sıralama 1 puan 100 kpss 2020, kpss 2021 sıralama 2 puan 97 p39 için mükata gideceğim açacam ağzımı yumacam gözümü kadroda gözüm yok 22. mülakatım işe de ihtiyacım yok 32 senedir hobi oldu hakkına girecek olduğum arkadaşlar kusura bakmasın MÜLAKATI YAPAN İNSANLARLA DALGA GEÇMEDEN aşağılamadan hayatımı sürdüremiyorum , sen yine mi geldin diyecekler varsın desinler PUANI VE SÖYLEDİKLERİMİ duyduklarında yüzlerindeki kızarıklık aşağılanma duygusu beni cezbeden tek şey şu hayatta herkese başarılar. bu arada 3. grup için liste ye göre alım yapılmasını sağlamak istiyorum en yüksek puandan en aşağı puana göre bunun için şimdiden mahkeme dosyalarımda hazır 9 senedir olduğu gibi. HERKESE BAŞARILAR
-
@now34
söylediklerinizi neresinden tutsak elimizde kalıyor.
32 yıldır süreçte olabilmeniz için mezuniyet falan en az 55 yaşında olmanız gerek. bu şekilde de ilana nasıl başvuruyorsunuz.
32 yaşında olduğunuzu kastediyor ve 3 yaşında yaşıtlarınız şortla gezip topaç çevirirken iktisat maliye çalıştığınızı iddia ediyorsanız bilemem. Gerçi o zamanlar da kamu sınavı yoktu değil mi neden çalışıyordunuz bugünleri gördünüz sanırım öngörünüzü tebrik ederim.
herşey bir yana bırakın bir kurum mülakat komisyonunu, bir insanın bir insanı aşağılaması kimsenin haddine değildir. 1. olmadığınıza ve trollemeye çalıştığınıza da eminim de yapmayın sınırınızı da aşmayın.
herkesin canı burnunda ilan bekliyor bilgi kovalıyor bir de trollerle uğraşmayalım.
problemleriniz için psikoloji ve psikiyatri uzmanlarından yardım alabilirsiniz. -
- Grup için KPSS 94,9 Yds 95. Sizce ilk 12 ye sokar mı bu puan? Geçen sene sanayi de ilk 16 ya girememiştim
-
@duha, içinde söyledi: 2021 ÇALIŞMA UZMAN YARDIMCISI İLANI
@now34
söylediklerinizi neresinden tutsak elimizde kalıyor.
32 yıldır süreçte olabilmeniz için mezuniyet falan en az 55 yaşında olmanız gerek. bu şekilde de ilana nasıl başvuruyorsunuz.
32 yaşında olduğunuzu kastediyor ve 3 yaşında yaşıtlarınız şortla gezip topaç çevirirken iktisat maliye çalıştığınızı iddia ediyorsanız bilemem. Gerçi o zamanlar da kamu sınavı yoktu değil mi neden çalışıyordunuz bugünleri gördünüz sanırım öngörünüzü tebrik ederim.
herşey bir yana bırakın bir kurum mülakat komisyonunu, bir insanın bir insanı aşağılaması kimsenin haddine değildir. 1. olmadığınıza ve trollemeye çalıştığınıza da eminim de yapmayın sınırınızı da aşmayın.
herkesin canı burnunda ilan bekliyor bilgi kovalıyor bir de trollerle uğraşmayalım.
problemleriniz için psikoloji ve psikiyatri uzmanlarından yardım alabilirsiniz.32 yaşındayım demek istedim gereken psikiyatri desteğini aldım özelden yazarsanız istanbuldayım buluşabiliriz sana diyeceğim şu dediklerimin hepsini 10. mülakattan sonra yapmaya başladım birde şu var artık empati yapmıyorum canın burnunda ne beklersen bekle kolay gelsin mülakat günü de bulabilirsin beni aynı gün girersek o zaman anlarsın nasıl dalga geçiliyor
-
@duha, içinde söyledi: 2021 ÇALIŞMA UZMAN YARDIMCISI İLANI
bir insanın bir insanı aşağılaması kimsenin haddine değildir.
bir insanın bir insanı aşağılaması kimsenin haddine değildir.
Yıllarca bizi aşağıladılar mahkeme süreçleri dewam ediyor tekrar adiyorum hiçbir kadroda gözüm yok zevk meselesi trol değilim sen beni anlamazsın ben seni anlamam tartışma içinde de değilim demem o ki listeden sonra ya da özel mesaj atarak ulaşabilirsin bundan sonra da ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğim çünkü tartışmaya gider bu konu dediğim gibi 3. grup çeko cular için hakları bende o listediki puan sıralamasına göre olacak inşallah bu iş o ilk 50 KİŞİYİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ÇÜNKÜ ilk 50 de değilsen benimle tartışmaman gerek 51. tartışırsa olabilir HERKESE BAŞARILAR HERKESE MUTLULUKLAR DEDİĞİM GİBİ bundan sonra yazmam özelden ulaşmak isteyen ulaşır özelden yazan arkadaşlarda lütfen nasıl çalıştın hangi kaynakla çalıştın vs bunlar forumda vs var benim ilgilendiğim kısım ADALET kısmı puan mülakat değil başarılar herkese GÖZLERİNİZDEN ÖPERİM KİMSEYE YOKTUR KİNİM.
-
P39 için puan kaça düşer?
-
Son yayımlanan çalışma uzman yönetmeliğindeki giriş koşulları kısmında istenen yds c puanıyla bu ilan arasında bir tezat yok mu sizce de ? Bu arada yds puanım yok, merakımdan soruyorum. Uygulamada böyle oluyor mu bazen ?
-
@justaa girersiniz heralde ya. o kadar da değil.
-
@gorukfindik evet var çok net aykırı yönetmeliğe
-
2 grup icin yabanci dil sart mi acaba?
-
@mrvguy ilanda öyle bir gereklilik belirtilmemiş hocam 5. Gruba kadar
-
Hepimize hayırlı olsun ve başarılar. Sizce 6.grup için 88'e düşer mi puan? P9 puanım 88. YDS şartını taşıyorum. Fikri ve tahmini olan var mı?
-
Arkadaşlar siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bölümü de başvurabilir mi, siyaset bilimi ve kamu yönetimi var çünkü ve siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bölümünün kodu da p34