STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
-
kamu 80'e düşer mi sizce arkadaşlar
-
@selahattin47 düşer
-
Arkadaşlar istenen belgeleri illa taratıp mı yüklememiz gerekiyor, yoksa pdf'leri jpeg formatına çevirip atabilir miyiz?
-
geçmiş senelerin çıkmış sorularına ulaşabilme imkanımız var mı acaba?
-
@peko23 Keşke ulaşabilsek hocam..
-
arkadaşlar genel bir sorum var kamu mezunu uluslardan başvurabilir mi yoksa sistemden başvururken bölümümüz otomatik mi seçiliyor
-
@selahattin47 düşer Selahattin kardeşim
-
@birdlyys ben de aynı şeyi merak ediyorum.
-
@mehmet3842 sağol kardeşim
-
@dumspirospero, içinde söyledi: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
Arkadaşlar istenen belgeleri illa taratıp mı yüklememiz gerekiyor, yoksa pdf'leri jpeg formatına çevirip atabilir miyiz?
Bilen yok mu arkadaşlar?
-
@dumspirospero taratma önemli değil orada belgeleri pdf olarak fotoğrafı jpg olarak yüklemek yeterli, fiziki belgeniz varsa cam scanner uygulamasından fotoğrafını çekip pdfe çevirebilirsiniz.
-
@muddei-hususi teşekkür ederim hocam.
-
kamu yönetiminde 85 puanım var sıra geleceğini düşünüyorum, 60 kişide 82 ye sıra gelmiş, kamu yönetimci arkadaşlar hangi kitaptan çalışacaksınız, herkesin kendi alanından 40 soru gelecek
-
İktisat kaçla kapatır arkadaşlar?
-
Arkadaşlar kişi bilgilerini kaydettiğim halde, evrak ekleyemiyorum. Kişi bilgilerinizi ekleyin diyip duruyor. Sizde de oldu mu?
-
@dumspirospero halletm dostlar teşekkürler
-
@dumspirospero Evet bende de aynı sorun var. Başvuru yapabilen var mı arkadaşlar?
-
@dumspirospero ne yapınca düzeldi acaba?
-
Arkadaşlar merhaba uluslardan önceki yıllarda ne sorulmuş bilen var mı ?
-
@maliyecikpss deneyeceğiz bakalım