Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Uzman Yrd. Alım İlanı 2021
-
@sbf13 Hocam ben tercümanlık için aradım ama hiç ümidim yok. Puan türünün uygun olmadığını belirttim. Hak kaybı olduğunu açıkladım. Fakat karşımdaki kişi biz neden böyle yaptık diye sorgulamıyor, sen neden var olanı değiştirmeye çalışıyorsun sorgusu içinde. Arayıp yine de şikayetlerimizi iletmek hakkımız. Herkes için hayırlısı olur inşallah.
-
hukuk bölümünden başvurdum fakat ilan metninde fotoğraflı özgeçmiş yazmasına rağmen eklenebilen belgeler arasında yoktu sadece yazılı bir cv istiyordu, ekleyebilen oldu mu acaba fotoğraflı özgeçmişi
-
başvuruyu iptal edip değişiklik yapabiliyor muyuz?
-
@dumspirospero ben cv'yi yükleyecek yer bulamadığım için kısaca cv mi kutuya yazdım kaydet dedim. Ayrı bir CV yüklenecek yer vardı da biz mi göremedik acaba?
-
@doriangray mütercim tercümanlıktan başvurmak istiyorum ben de, iki sıkıntı var. hem p120 diye bir puan türü hiç yok, p10 da sadece eğitim bilimlerinden girenler için bildiğim kadarıyla, hem de İngilizce Mütercim Tercümanlık mezunu olmama rağmen, başvuru sırasında bölümünüz uygun değil diyor. arıyorum kimse açmıyor. e-mail gönderdim henüz yanıt yok. Kpss puanım var, 95 yds puanım var, zaten mütercim tercümanlık mezunları için çok nadir uzman yardımcılığı açılıyor ona da başvuramıyorum. Kafayı yiyeceğim.
-
@izo p120 varmış bu arada şimdi ösym kılavuzlarını araştırırken gördüm ama %20 eğitim bilimleri %50 2021 bahar yds puanı ile hesaplanıyormuş. yani eğitim bilimleri sınavına girmeyen bu sınava başvuramıyor anladığım kadarıyla, orada mütercim tercümanlık mezununu görünce boşu boşuna heyecanlanmışım.
-
@catsandpolitics ben diğer belgeler kısmındaki denlik belgesi bölümüne yükledim. Sıkıntı olursa ararlar ya da mail atarlar herhalde
-
Ben de üstteki arkadaş gibi denklik belgesi kısmından yükledim. Bir de metin şeklindeki yere özgeçmiş yazdım. Çünkü istenen belgelerde fotoğraflı cv var bunu bi şekilde iletmezsek eksik başvuru demesinler. En azından çoğunluk bu şekilde yaparsa bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Bir de bu konu neden bu kadar az ilgi gördü kimse başvurmuyor mu? Başvuru kısmında herkesin sıkıntı yaşadığı bi ilan.
-
@gilmore Başvuruda fotoğraf yükleniyor zaten ayrıca bir fotoğraflı cv gerektiğini zannetmiyorum.
-
Uluslararası İlişkilerden başvurup da 2020 p38 puan türündeki sıralaması 90 olan varsa rica etsem 2020 sıralamasını yazabilir mi?
-
Ben de aynı durumdan muzdaribim. Sistemden çekilen bilgilerle başvurmamız yeterli mi? İstenen belgelerde fotoğraflı özgeçmiş vesikalık fotoğraf yabancı dil belgesi talep başvuru formu falan var. İlan metninden Bunları ekstra yüklememiz gerektiğini ben anlıyorum. Ancak bunların yükleneceği yer yok. Ben denklik belgesinin yükleneceği yere bunları yüklemeyi düşünüyorum risk almamak için. Yapacak başka bir şey yok gibi
-
@olmazoisbence ben başvuracağım.
-
@goldberry bakanlığı şimdi aradım istenen belgelerin hepsini sistemden çekiyorlar. Onun dışında bir belge yüklemenize gerek yok dediler. Eğer ki yabancı dil veya diploma denklik belgeniz varsa onu yükleyin sadece dediler. Diğer geri kalanlar sistem üzerinden alınıyor. Sadece cv nizi elinizle doldurun dediler. Talep formunu da mülakat listeleri açıklandığında yayınlayacaklar o formu da mülakata giderken yanımızda getirmemiz gerekşyormuş.
-
Uluslararası Ilişkilere 90 puan ile başvurdum. Hayırlısı artık. O kadar yükseliyor ki puanlar ne olacağını kestirmek zor.
-
@dukeofcambridge ben de 86 puan ile başvurdum ama zor gibi benim puanıma gelmesi
-
@hansmorgenthau hocam hayırlısı olsun. Umarım düşer pek takip edemedim son dönemleri. Ama yds olunca ilanda her zaman şans var demektir bence
-
@elika Çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
-
@dukeofcambridge yds şartı ve herkesin her ilana başvurmaması nedeniyle umut var bence bakalım, aile bakanlığı popüler bir kurum mu bilmiyorum o önemli
-
@muddei-hususi herkesin her ilana başvurmadığını düşünüyorsanız çok nahifsiniz hocam. Son girdiğim uzman yardımcılığı mülakatında bizzat hakim adayı birini gördüm. Üstelik bu dönem açılan her sınav listesinde de adı vardı. Seçip ona göre yer beğenecekmiş beyefendi.
-
@dumspirospero hocam öyleleri elbette var ben de rastladım demek istediğim bütün ilanlara başvuru listesi bire bir aynı olmuyor kesişim kümesi oluyor tabi o doğal zaten