YTB Uzman Yardımcısı Alımı 2021 (10 kişi)
-
-
@tkt sınavın koca Ankara'da olacağı belliydi, tam olarak nerede olacağı belli değildi!
O dediğiniz Dışişleri mevzusu sadece basit bir fikirdi, sizin dediğiniz gibi yerden yere vurma olayı yok..
O zaman size kalsa sınavdaki zor bir soruyu eleştirmek bile sizin tabirinizle 'gömmek'.. Yazık!
Tekrar söylüyorum:
Sizi Allah'a havale ediyorum...muhatabım değilsiniz, lütfen muhatap olmayın.. -
@ghamul1 ok. Sonraki 10 YTB sınavında başarılar dilerim sana.
-
kariyer kapısından kontrol edin arkadaşlar. açıklandı, benimki görünüyor
-
60 üstü herkes geçti mi arkadaşlar
-
@goldberry ben 66 ile geçmişim
-
56,25 ile olumsuz
Nasip. -
1 puanla sınırı kaçırmışım üzücü oldu, itiraz yolu da belirtilmemiş sorulara
-
60la geçen var mı
-
@flu 60 üstünün geçmiş olmasını bekliyorum bu sınavda oldukça zordu bence, belli de olmaz tabii
-
77.50 ile geçtiniz yazıyor. bu puan sadece klasik okunsun diye değil mi arkadaşlar? yani herhangi bi yere katılmayacak ileri aşamalar için?
-
@meakb yok hocam. Bu puan ilk aşamayı geçebilmek için. Yani yazılınız değerlendirilecek. Başka bir duruma etkisi yok.
-
63,75 almışım ve olumlu diyor. İlk 200'e girdim mi demek oluyor acaba bu olumlu deyince? Yoksa sadece 60'ı geçtiğim için mi öyle. Puanım düşük geldi biraz ondan merak ediyorum.
-
@ghamul1 teşekkürler hocam
-
Açıklanmış arkadaşlar
-
Açıklanmış, 77.5 almışım. Olumlu sonuçlandı deniyor ama yazılı kısım kötü geçmişti pek umutlu değilim.
-
60 olumsuz benim de
-
@isuzumcu sanırım ilk 200'e girdiniz anlamına geliyor. Ama çok da emin değilim.
-
@isuzumcu hocam onun yanında hemen “i” ikonu var orada yazılınız okunacaktır yazıyorsa ilk 200e girdiniz muhtemelen. bende öyle yazıyor
-
Evet yazılım değerlendirmeye alınacakmış. Testim kötü yazılım iyi geçmişti. Hadi hayırlısı bakalım. Teşekkür ederim yanıtlarınız için